Skadedyrkontroll i Skien

Anticimex Skien dedikerer seg til å beskytt boliger og bedrifter mot skadelige skadedyr. Når du velger oss som leverandør på skadedyrbekjempelse i Skien får du en samarbeidspartner med fokus på miljøvennlig og pålitelig skadedyrkontroll som er tilpasset til å dekke dine behov.

Som ledende skadedyrfirma i Skien og resten av landet leverer vi deg den høyeste standarden innen skadedyrkontroll på markedet, med innovative løsninger som fjerner skadedyr på en effektiv måte.

Trygg skadedyrkontroll

Vi tilbyr skadedyrbekjempelse i Skien for privatpersoner og bedrifter og kan håndtere alle typer skadedyr på en effektiv, human og miljøvennlig måte. Våre tjenester er utviklet for å holde deg og din familie trygge fra uønskede skadedyr i Skien. Produktene vi bruker er konstruert til å håndtere de tyngste skadedyrsangrepene, mens de fortsatt er trygge å bruke rundt mennesker og kjæledyr.

Uansett skadedyr, vi har løsningen

Enten det gjelder skadedyr i hus, leilighet eller på din arbeidsplass, så har vi løsningen for deg. Vi har god erfaring med å bli kvitt de vanlige skadedyrene som rotter, mus, fugler, maur, veps og skjeggkre, samt kompetansen til å bekjempe mer uvanlige skadedyr som kakerlakker. Test gjerne vår skadedyridentifiserer i dag om du har et skadedyr som du lurer på hva er.

Gift er ikke løsningen

En av våre største prioriteringer er å sikre at alle mennesker, dyr og miljøer er uberørte av metodene våre, derfor er ikke gift løsningen når vi bekjemper ditt problem. Anticimex starter alltid med en omfattende inspeksjon av eiendommen som tar for seg identifikasjon av skadedyret som skal behandles, avdekke tilholdssteder, risikovurdering av miljøfaktorer. Etter inspeksjonen vil du bli informert om funn og få anbefalinger på tiltak som bør gjøres for å sikre bygget og hvilken behandling som passer best til ditt tilfelle.

Innovativ og miljøvennlig skadedyrkontroll

Anticimex har utviklet et system som holder øye på ting du ikke vil se, Anticimex Smart. Med konstant overvåkning og umiddelbar reaksjon forhindrer den kostbare angrep av rotter og mus på en miljøvennlig måte. Legg til den tradisjonelle tjenesten som leveres av oss, og du vil få en løsning som gir det beste fra to verdener – automatisering og ekspertise.

Pris på skadedyrkontroll varierer ut i fra hvilket skadedyr du har, omfang på angrepet og ønsket løsning.

Kvalitet i hvert ledd

Vi jobber for å være foretrukken leverandør på skadedyrkontroll i Skien, derfor kalibrerer vi alltid våre ansatte slik at de leverer jevn og god kvalitet. Vi sender også ut spørreundersøkelse etter hver bekjempelse der kunder får mulighet til å komme med tilbakemelding på den servicen vi leverer, ut i fra resultatene vi henter inn jobber alltid med å forbedre oss for å levere den beste tjenesten til deg som kunde. Ta kontakt med oss i dag for å få uforpliktende tilbud på skadedyrkontroll.

Velg land