Skadedyrkontroll i Larvik

Vi har løsninger som dekker ditt behov

Ingen liker et skadedyr - spesielt når skadedyret gjør ditt "hjem kjære hjem" til et levende mareritt. Så når skadedyr som skjeggkre, veps, maur, rotter eller mus forårsaker problemer, er Anticimex selskapet du skal kontakte for å fjerne skadedyr i Larvik.

Skadedyrbekjempelse er vår spesialitet, og vi tar hånd om alt fra små insekter du knapt ser til store rotter og fugler. Når du velger oss som skadedyrfirma i Larvik får du en samarbeidspartner som blir kvitt skadedyr på en trygg måte, og vi opplyser alltid hvis noe bør sikres og tettes for å forhindre fremtidige innbrudd fra skadedyr.

Våre sertifiserte og utdannede skadedyrteknikere spesialiserer seg også på tilpassede skadedyrløsninger for kommersielle- og industrielle kunder.

Miljøvennlig skadedyrkontroll

Våre bekjempelsesmetoder følger alltid myndighetenes regler for bruk av gift mot gnagere, som plikter oss til å bruke det middelet og den metoden som gir minst skadevirkninger for miljø og helse. Dette gjør at våre tjenester er trygge og miljøvennlige når vi utfører skadedyrbekjempelse i Larvik. Myndighetenes stadig strengere krav har også ført til at vi har utviklet egne digitale feller og detektorer som tar hånd om rotter og mus 24/7 uten bruk av gift, systemet heter Anticimex Smart. Dette er den mest effektive løsningen innen overvåking og bekjempelse av rotter og mus, produktene rapporterer online til oss hele døgnet, slik at vi alltid kan rykke ut hurtig om du får besøk av en gnager. Legg til den tradisjonelle tjenesten som leveres av oss, og du vil få en løsning som gir det beste fra to verdener – automatisering og ekspertise.

Grønn løsning

Hos Anticimex Larvik forsøker vi å være så grønne som mulig når vi utfører oppdrag, fordi familiens helse og sikkerhet har en avgjørende betydning for oss. Vi tror også at det er viktig å være snill mot moder jord.

Du ønsker å være lykkelig i ditt hjem

Ingen jobb er for stor eller for små. I utgangspunktet, hvis du anser det som et problem, så gjør vi også det. Tross alt er det ditt hjem og du vil føle deg komfortabel i hjemmet ditt.

Å ha et skadedyrproblem bidrar IKKE til god trivsel, så la oss løse problemet for deg. Vi tilbyr uforpliktende tilbud, rask, grundig, profesjonell og vennlig service, og våre priser på skadedyrkontroll er svært konkurransedyktige.

Metodikk

Når du velger oss som leverandør på skadedyrkontroll i Larvik, så starter vi alltid med en grundig inspeksjon av bygget. Inspeksjonen vil være med på å avdekke hvilket skadedyr det er snakk om, størrelsen på angrepet, tilholdssteder, samt steder som bør sikres og tettes for å unngå samme problem i fremtiden. Når inspeksjonen er gjennomført starter vi med bekjempelse, vi vil da komme med tilbud på en skreddersydd løsning som vil dekke ditt behov på best mulig måte. Når bekjempelsen er fullført vil du få en online rapport som oppsummerer jobben som er utført hos deg.

Så kontakt oss i dag om du ønsker uforpliktende tilbud på skadedyrkontroll!

Velg land