Skadedyrkontroll i Vestfold

Miljø står i sentrum hos Anticimex i Vestfold

Bare fordi du har fått skadedyr i hus, leilighet eller bedrift betyr ikke det at du trenger å pøse på med giftstoffer som ødelegger miljøet. Vi sørger for å bruke effektive og moderne løsninger som fjerner skadedyr, samtidig som vi beskytter miljøet rundt oss.

Det er smart skadedyrbekjempelse.

Om du tar kontakt med oss kan vi gi deg tilbud på en god skadedyravtale. Denne avtalen gir deg jevnlige inspeksjoner hvor vi vil ta i bruk forebyggende tiltak som motvirker skadedyr. Samtidig vil vi også selvfølgelig innføre strakstiltak om det er nødvendig.

Gode inspeksjoner er nøkkelen til suksess

Effektiv skadedyrkontroll starter med en skikkelig inspeksjon. Når vi utfører skadedyrkontroll vil vi først reise til hjemmet ditt eller virksomheten din og identifisere problemområdene i bygningen. Etter vi har kartlagt eventuelle problemer vil du hurtig motta online rapporter som forklarer hva vi har funnet og hvordan vi anbefaler å løse problemene. En eventuell pris på skadedyrkontroll er vanskelig å konstatere siden dette vil variere ut ifra problemenes omfang og ønsket løsning.

Våre tjenester vil ofte involvere installering av et Smart-system. Dette systemet vil overvåke bygningen 24/7 og vil rapportere tilbake til vår sentral. Dette betyr at vi kan kartlegge og analysere tilstanden til bygningen fortløpende, og kan innføre passende tiltak så snart det oppstår behov.

Din samarbeidspartner på skadedyrkontroll

Når du velger oss som leverandør innen skadedyrkontroll i Vestold, så får du ikke bare en samarbeidspartner som leverer rask og vennlig service, du vil også få en effektiv og pålitelig leverandør som du kan stole på at får gjort jobben på best mulig måte. Dette sikrer vi gjennom å bruke markededs nyeste løsninger, samt at vi har sertifiserte teknikere som brennner for jobben sin, og ønsker å finne ut hvorfor problemet oppsår i utgangspunktet. Denne forebyggende tjenesten hindrer at skadedyrene kommer tilbake i fremtiden.

Fylke i vekst

I vestfold finnes det mange byer som vokser, og denne veksten fører også til at skadedyr relaterte problemer gjør det samme. De siste årene har vi merket en stor økning i antall skjeggkre saker i området, og det har vært vanskelig å finne en effektiv og god kur mot skjeggkre. Disse har nemlig blitt motstandsdyktige mot mange giftstoffer, og man er dermed avhengig av en god og langsiktig strategi om man skal greie å hanskes med dem, derfor er det viktig å ta kontakt med et skadedyrfirma snarest mulig.

Utbyggingen i byene fører også til rotteproblemer. Rotter kan være en pest og plage om du har fått dem i hus. De gnager seg gjennom bortimot alt, og kan ødelegge strømledninger og kloakkrør. I tillegg kan de også bære på farlige sykdommer. Vi kan ta i bruk forebyggende tiltak som hindrer dette skadedyret fra å ta seg inn i huset eller bedriften din. Vi kan også innføre akutte tiltak om uhellet allerede er skjedd.

Velg land