Skadedyrkontroll i Porsgrunn

Vårt team med lokale skadedyrbekjempere har lang erfaring med å fjerne skadedyr på en miljøvennlig og profesjonell måte. De kjenner godt til området i og rundt Porsgrunn og kan derfor ta høyde for lokale klimatiske problemstillinger som påvirker skadedyrbestanden.

Vi har fokus på miljø

Skadedyrbekjempelse har blitt stadig mer avansert og høyteknologisk. Nå bytter vi ut tradisjonelle giftstoffer som skader miljøet og fokuserer mer på innovative løsninger, overvåking og langsiktige strategier. Dette er både mer miljøvennlig og langt mer effektivt.

Dette betyr at vi kan sitte i vår sentral og overvåke skadedyraktiviteten på bedriften eller i hjemmet ditt, og sørge for at bestanden av ugjestmilde gjester holder seg så lav som mulig. Tjenestene våre inkluderer selvsagt regelmessig tømming av feller.

Når du inngår en skadedyravtale med oss, så vil få en løsning som gir det beste fra to verdener – automatisering og ekspertise. Dette innebærer konstant overvåkning og umiddelbar reaksjon som forhindrer kostbare angrep. Vi holder øye på ting du ikke vil se, ved hjelp av vår 24/7 digitale skadedyrkontroll, Anticimex Smart.

Hvilket skadedyr er dette?

Har du fått besøk av et insekt som du lurer på hva er? - test vår skadedyridentifiserer i dag.

Anticimex i Porsgrunn

Anticimex i Porsgrunn er et profesjonelt skadedyrfirma og en viktig del av Anticimex-familien, og har spesialisert seg på de klimatiske forholdene som er gjeldende i akkurat Porsgrunn. Vi bruker lokalkjente spesialister som er opptatt av å yte god service. Prisen på skadedyrkontroll varierer fra sak til sak.

Rotter og skjeggkre

Noen av de vanlige skadedyrene vi møter på under skadedyrkontroll i Porsgrunn er eksempelvis rotter og skjeggkre. Rotter er velkjente for de fleste, men du ønsker ikke dette skadedyret i hus av den grunn. Rotter kan nemlig by på store problemer om de slår seg til ro i huset eller bedriften din. De elsker å gnage og grave, og dermed kan de ende opp med å gnage seg gjennom el-systemet og kloakkrør. Dette kan bli svært kostbart å ordne opp i. Derfor anbefaler vi å gjennomføre en grundig inspeksjon hvor vi identifiserer problemområdene og steder hvor det er enkelt for rotter å ta seg inn i bygningen. Etter inspeksjonen vil du få online rapporter som gir forslag til sikringstiltak og utbedring.

Skjeggkre kan ligne mye på det langt mer ufarlige sølvkreet. Noen hovedforskjeller er at førstnevnte ofte er større og har annerledes behåring. Skjeggkre kan skade papp, papir og tøy, og er generelt sjenerende. Skjeggkre har siden 2013 blitt stadig vanligere i Norge, og de kan være utfordrende å håndtere. De er nemlig motstandsdyktige mot mange giftstoffer, og det er derfor viktig å ha en strategisk tilnærming til problemet. Vi kan overvåke bestanden gjennom deteksjon og iverksette tiltak som holder problemet under kontroll.

Velg land