Hotell

Fornøyde gjester er ditt omdømme!


Skadedyrbekjempelse

Vi forhindrer skadedyrsangrep og bekjemper et hvert problem med minst mulig bruk av sprøytemidler. Hvert enkelt skadedyrprogram er skreddersydd for de spesifikke omstendighetene og individuelle behovene til ditt hotell, dette sikre en langsiktig løsning og minimere sjansen for utbrudd av ubudne gjester.

På hotellrommet er veggedyr et vanlig problem

Veggedyrproblemet har bare vokst og vokst de siste årene, og hotellbransjen er de som lider mest av dette skadedyret. Det er klare indikasjoner på at problemet med veggedyret vil fortsette å vokse. De er blodsugere som leter etter en passende vert som de kan suge blod fra, dette er ofte en sovende person, i ditt tilfelle er det din gjest.

Vi har utviklet et unikt konsept for forebygging som gjør det mulig for oss å gjenkjenne problemet i et tidlig stadium og gjøre de nødvendige tiltakene i tide.
Klikk her for gratis veggedyrkurs...

I restauranten og på kjøkkenet er det høy risiko for kakerlakkerfluerrotter og mus. Disse er med på å spre sykdommer rundt på hotellet, så det er viktig å sikre bygget før uhellet er ute.

Smart Skadedyrkontroll

Vi har kombinert vår kunnskap om skadedyr med nyskapende teknologi for å skape et effektivt, forebyggende og unikt program kalt Anticimex Smart. Ved hjelp av digitale feller, sensorer og kameraer kontrolleres aktiviteten av rotter og mus 24 timer i døgnet på en giftfri måte.

Lysfeller mot flygende insekter

Prinsippet med lysfeller bygger på det faktum at de fleste insekter tiltrekkes av UV-lys. Å bruke lysfeller er både kostnadseffektivt og miljøvennlig og passer i de aller fleste miljøer. Våre feller er kategorisert etter størrelse og dekningsomfang; Liten, Medium og Industri.

Mathåndtering

Vi er Norges største selskap innen mattrygghet og skadedyrkontroll, så vi vet at å håndtere mat innebærer stort ansvar. Kravene til hva som ansees som forsvarlig håndtering av mat blir stadig strengere, og bevisste kunder og myndigheter har gradvis blitt mer opptatte av hvordan matvarer behandles før de blir servert. De aller fleste som lager mat til andre ønsker først og fremst at maten skal være god og trygg å spise, men likevel opplever vi at daglige gjøremål kommer i veien for mattrygghet på kjøkken vi besøker.

Innen mattrygghet hjelper vi gjerne med:

  • Internkontroll
  • Coaching
  • Beredskapsboks
  • IK-alkohol
  • Produktanalyse
  • Kursavtale
  • Smart egenkontroll (Mine sider + app)
  • Smart temperaturovervåkning

Produkt- og tjenestebeskrivelse finner du her...

Velg land