Skadedyrkontroll i Sandefjord

Om du har fått ubudne småkryp i hus kan du enkelt ta kontakt med Anticimex i Sandefjord. Våre profesjonelle fagfolk vil hjelpe deg med å fjerne skadedyr på en miljøvennlig og effektiv måte.

Blant de vanligste krypene vi ser i Sandefjord er veps, skjeggkre, rotter og veggedyr. Disse kan være svært sjenerende og plagsomme. Vi har gode systemer og strategier for å fjerne skadedyr i Sandefjord.

Skadedyravtale

Vi er et skadedyrfirma som er opptatt av både forebygging av skadedyrproblemer og akutt skadedyrbekjempelse. Om du mistenker at du har fått skadedyr i boligen din kan du bruke skadedyridentifikatoren på nettsiden vår. Denne vil la deg svare på et par spørsmål, og vil gi deg en indikasjon på hvilket skadedyr du mest sannsynlig har fått i hus. Når du finner det aktuelle skadedyret kan du lese om forebyggende tiltak som du selv kan gjøre for å unngå at du får problemer i fremtiden, men det er viktig å huske at det trengs autoriserte skadedyrteknikere for å fjerne mange av skadedyrene som vi finner i norske hjem og bedrifter.

Om du driver en bedrift er det svært viktig at du unngår å få kostbare problemer med skadedyr. Vi tilbyr skadedyravtaler til små og store bedrifter. Denne avtalen inkluderer jevnlige inspeksjoner, skadedyrkontroller og skadedyrbekjempelse når det er nødvendig. Du kan sove bedre om natten, og du og dine ansatte kan føle dere trygge på at helsen og arbeidsplassen deres er ivaretatt.

Høyteknologiske systemer

Anticimex kan også tilby innovative systemer som verner om miljøet, samtidig som de effektivt og hurtig fjerner skadedyr. Vårt Smart-system tar i bruk høyteknologiske enheter utstyrt med sensorer og 100 prosent giftfrie feller. Vi streber etter å levere miljøvennlige tjenester til lokalmiljøet.

De innovative enhetene i Smart-systemet vil bli utplassert på strategiske steder rundt om i boligen eller på arbeidsplassen din. Sensorene på enhetene vil overvåke skadedyraktiviteten på eiendommen og vil kommunisere med sentralen vår. Dette betyr at vi fortløpende kan flytte rundt på enhetene eller innføre passende tiltak når det er nødvendig. Dataen som blir samlet inn kan eksporteres til online rapporter om du må fremvise dette til tredjeparter.

Prisen på skadedyrkontroll kan ikke stadfestes på forhånd, da dette avhenger av mange ulike faktorer.

Skreddersydde løsninger

Vi i Anticimex forstår at alle kunder har forskjellige behov, derfor skreddersyr vi alltid en løsning basert på dine spesifikke behov og bekymringer. Vi tilbyr engangsløsninger og forebyggende skadedyravtaler for både privatpersoner og virksomheter. Våre lokale teknikere er utdannede og sertifiserte noe som gjør de eksperter innen skadedyrbekjempelse i Sandefjord.

Velg land