Smittereduksjon

Reduser risikoen for smitte i din virksomhet

Bakterier og virus er smittestoffer som kan forårsake forskjellige sykdommer. Vi kan hjelpe deg med risikovurdering, rutiner, opplæring, rådgivning og ved akutt behov også desinfisering. Forebyggende arbeid reduserer smittefaren og sammen skaper vi et tryggere miljø med hensyn til både kunder og ansatte.

Når bakterier og virus får muligheten til å spre seg, blir ikke bare mennesker, men også bedrifter berørt. Sykefravær, redusert kundebesøk, redusert produksjon og begrenset mobilitet er noen eksempler som kan gi økonomiske konsekvenser for en virksomhet. Å forhindre spredning av smitte med riktige rutiner og kunnskap er en forutsetning for å unngå de konsekvensene sykdommer kan forårsake.

Vi hjelper deg med å skape et tryggere miljø

I mange år har Anticimex hjulpet bedrifter med å forhindre spredning av smitte gjennom forebyggende arbeid. Vi kan hjelpe ditt selskap med å drive en virksomhet der både dine ansatte og kunder kan føle seg trygge. Resultatet fører til økt forståelse av et sunt miljø og større fokus på renslighet og rutiner blant de ansatte. Samtidig bygger firmaet ditt tillit og formidler et godt inntrykk for kunder og besøkende.

Velg land