Gnagersikring

Sikring mot rotter og mus

Rotter og mus kan forårsake produksjonsstopp, smittespredning og nedgrising av lokaler. Rotter og mus er kreative dyr som alltid finner nye veier å ta seg inn. Derfor trengs også smarte løsninger for å holde de borte.

Kostnaden ved å sikre et bygg eller et avløpssystem mot rotter og mus er marginal i forhold til skadene som kan oppstå. Rotter og mus gnager på alt og spiser opptil 9 kg mat per år, og det årlige tapet kan bli flere millioner kroner.

Gjennom årene har vi i Anticimex funnet frem til de mest effektive og miljøvennlige metodene for å stenge ute rotter og mus. Noe man kan stå for selv er å alltid holde det rent og ryddig i og utenfor lokalene. Rotter trives best der det er skittent og der de finner søppel å gjemme seg blant.

Vanlige metoder å stoppe gnagere

Etter at vårt sikringsteam har kartlagt alle inntrekksveier på inspeksjonen vil du motta tilbud på tetting av ditt bygg. De vanligste metodene vi benytter oss av er montering av gitter og børstelister, støpe igjen inntrekksveier og tette rørgjennomføringer med Mouse Stop.

Avansert digital skadedyrbekjempelse

Anticimex Smart bruker høyteknologiske digitale feller, sensorer og kameraer for å kontrollere aktivitet av rotter og mus. Ved å kombinere vår erfaring og kunnskap om rotter og mus med en rekke avansert utstyr kan vi sikre et effektivt forebyggende program, som er skreddersydd til hver kundes spesifikke behov.
Les mer om Anticimex Smart.

La oss gi deg et komplett forslag på tiltak for å sikre ditt bygg mot rotter og mus og profesjonell hjelp med å gjennomføre dem!

Velg land