Om oss

God helse og livskvalitet

Vi opererer innen tjenesteområdene skadedyrkontroll, mattrygghet og bygningsmiljø. Anticimex har som mål å skape et trygt og sunt innemiljø gjennom inspeksjoner, garantier og forsikringsavtaler.

Anticimex er et internasjonalt serviceselskap for både bedrifter og privatpersoner.

Anticimex sin visjon er å være den globale lederen innen forebyggende skadedyrbekjempelse. Siden vi ble grunnlagt i Sverige i 1934 har vi vært i forkant på vårt felt og tilbyr de beste løsningene som er tilgjengelige for å gi våre kunder trygghet.

I hjertet av Anticimex er vårt folk og våre gjensidige verdier. Ved å tilby god service bygger vi lange relasjoner basert på tillit og respekt. Vi ser kontinuerlig på hvordan vi kan forbedre tilbudet vårt for å gi våre kunder et konkurransefortrinn i sin virksomhet. Vi brenner for det vi gjør, og liker å dele vår kunnskap for å hjelpe andre.

Med dette som en base, er vi stolte over å være det moderne selskap som tilbyr moderne løsninger for et moderne samfunn. Vi jobber med forebygging ved å bruke vår inngående kunnskap og erfaring for å minimere risikoen for at problemer oppstår.

Vi omfavner ny teknologi, slik at vi kan tilby våre kunder en mer effektiv, imøtekommende og miljøvennlig service. Vi streber også etter bærekraftige løsninger slik at kundene våre kan være sikre på at det vi tilbyr har som mål å vare.

Da Anticimex ble grunnlagt i Sverige for over 80 år siden var vi det eneste selskapet på markedet som tilbød kundene en skadedyrfri-garanti til en fast årlig pris i stedet for enkeltbehandlinger. Dette er et forretningskonsept som fortsatt gjelder i dag - vi vektlegger forebyggende tiltak.

Våre tjenester

Hos Anticimex gjør vi ting enklere for din virksomhet, ved å tilby løsninger som forebygger, beskytter og løser dine problemer. Vi kvalitetssikrer driften din mot hendelser som kan forårsake helse- eller økonomiske problemer, gjennom tjenestene skadedyrkontroll, mattrygghet og bygningsmiljø.

Vi har et ønske om å bevare miljøet

Ved å forebygge skader før de oppstår reduseres kostnadene til våre kunder. Dette er er en bærekraftig forretningsmodell vi i Anticimex mener er positiv for alle våre interessenter. Vi er stolte av at Anticimex har klart å utvikle alternative metoder og lyktes med å redusere påvirkningen på miljøet.

Om oss

Velg land