Helseinstitusjon

Beskytt sykehuset for skadedyr

I en helseinstitusjon kan krypende og flygende skadedyr som maur, sølvkre, fluer rotter og mus forekomme. De fleste skadedyrene finnes hovedsakelig i restauranten, på kjøkkenet, vaskerommet og på rommet til pasientene, hvor de forurense miljøet med avføring. Mus og rotter kan også gjøre skade på bygninger og inventar, noe som kan føre til store økonomiske utgifter.


Skadedyrbekjempelse på sykehus

Vi forhindrer skadedyrsangrep og bekjemper et hvert problem med minst mulig bruk av sprøytemidler. Hvert enkelt skadedyrprogram er skreddersydd for de spesifikke omstendighetene og individuelle behovene til hver enkelt helseinstitusjon, dette sikre en langsiktig løsning og minimere sjansen for utbrudd av skadedyr.

Bekjempelse av rotter og mus

Vi har kombinert vår kunnskap om skadedyr med nyskapende teknologi for å skape et effektivt, forebyggende og unikt program kalt Anticimex Smart. Ved hjelp av digitale feller, sensorer og kameraer kontrolleres aktiviteten av rotter og mus 24 timer i døgnet på en giftfri måte. Dette sikrer at vi i sanntid kan overvåke avvik og alarmer, og handle raskt og effektivt før skadedyrproblemene vokser seg for store. Anticimex gjennomfører i tillegg regelmessige inspeksjoner på stedet. Skadedyrprogrammet tilpasses hver enkelt kunde.

Mathåndtering på sykehus

Vi er Norges største selskap innen mattrygghet og skadedyrkontroll, så vi vet at å håndtere mat innebærer stort ansvar. Om du står å lager mat på restaurant eller en liten café på sykehuset, så er hygiene og rutiner like viktig. De aller fleste som lager mat til andre ønsker først og fremst at maten skal være god og trygg å spise, men likevel opplever vi at daglige gjøremål kommer i veien for mattrygghet på kjøkkenet.

Innen mattrygghet hjelper vi gjerne med:

  • Internkontroll
  • Coaching
  • Beredskapsboks
  • Produktanalyse
  • Kursavtale
  • Smart egenkontroll (Mine sider + app)
  • Smart temperaturovervåkning

Produkt- og tjenestebeskrivelse finner du her...

Velg land