Skadedyrkontroll i Kongsberg

Din samarbeidspartner innen skadedyrkontroll

Har ugjestmilde skadedyr inntatt huset eller bedriften din? Vi kan hjelpe deg med skadedyrkontroll i Kongsberg.

Vi er et profesjonelt og miljøvennlig skadedyrfirma som tar i bruk innovative og effektive løsninger for å fjerne skadedyr i leiligheter og hus. Når du tar kontakt med oss vil vi først gjennomføre en grundig inspeksjon av den aktuelle bygningen, og vil se etter tegn på skadedyr.

Mus og rotter vil lete etter svakheter i bygningen for å komme seg inn i boligen eller virksomheten din. Derfor undersøker vi strukturen, og identifiserer svake punkter. Etter inspeksjonen vil du motta en online rapporter med forslag til forbedringer/ sikringstiltak for å unngå at gnagere tar seg inn i bygningen din.

Prisen på skadedyrkontroll vil avhenge av ulike faktorer, for eksempel type skadedyr, bygningens størrelse og ønsket utstyr.

Anticimex i Kongsberg

Vi er stolte av å ha erfarne og profesjonelle fagfolk med på laget. De har drevet med skadedyrbekjempelse i Kongsberg i en årrekke, og vet hvordan man bedriver effektiv og god skadedyrbekjempelse. Ulike områder har ulike klimatiske forutsetninger, og vil dermed ha sine egne unike problemstillinger.

Miljøvennlig og moderne skadedyrkontroll

Vi tar i bruk detektorer og høyteknologiske feller for å fjerne skadedyr i Kongsberg. Våre Smart-enheter tilbyr overvåkning 24 timer i døgnet, og sørger for at vi kan analysere og bekjempe skadedyrene på en hurtig og miljøvennlig måte. Vår erfaring er at slike metoder fungerer langt bedre enn tradisjonell gift og feller. 


Vanlige skadedyr i Kongsberg

Skjeggkre
Skjeggkre har blitt et stadig større problem for boliger og bedrifter rundt om i landet, og vi opplever å få stadig flere henvendelser på grunn av dette skadedyret. Skjeggkre kan være vanskelig å skille fra sølvkre, men et vanlig kjennetegn er at antennene er lengre enn kroppen. Det går også an å se forskjell på hårveksten til de to skadedyrene.

Rotter
Rotter trives som regel godt i områder hvor det bor mennesker. De liker seg godt steder hvor det er fuktig, som i avløp og i kjellere. Rotter er mestere på å ta seg inn i bygninger og kan gjøre stor skade på strukturen når de først har kommet seg inn. De kan gnage og grave seg gjennom vegger og strukturer, og lagrer mat i hulrom rundt om i bygningen. Rotter er smittebærende og kan spre farlige sykdommer.

Veggedyr
Veggedyr liker seg i møblement i nærheten av der mennesker ligger i ro, som regel i senga. Dette skadedyret suger blod, og et typisk tegn er at beboerne opplever å våkne opp med irriterende stikk rundt om på kroppen. Veggedyr var bortimot utryddet på 50-tallet, men dukker stadig oftere opp i boliger rundt om i verden. Man antar at det faktum at mennesker reiser mer og oftere har ført til at bestanden har fått en oppblomstring. Samtidig har veggedyr også utviklet resistens mot mange giftstoffer og er derfor vanskelig å bli kvitt.

Velg land