Skadedyrkontroll i Tønsberg

Din samarbeidspartner i Tønsberg

Om du trenger hjelp med skadedyrbekjempelse i Tønsberg er Anticimex et firma du kan stole på. Vi fjerner alle type skadedyr på en profesjonell, effektiv og miljøvennlig måte, vi har mange års erfaring i bransjen og passer på at du blir kvitt skadedyrene dine. Alle våre tjenester og produkter brukes på en trygg måte i samsvar med myndighetenes lover og retningslinjer. Trygt for deg, din familie, kjæledyrene dine og omgivelsene, men absolutt IKKE trygt for skadedyr!

Miljøvennlig skadedyrkontroll

Når du velger Anticimex som skadedyrfirma Tønsberg, så får du en samarbeidspartner som tilbyr både humane og miljøvennlige løsninger. Selv om skadedyr kan være farlige og plagsomme, så er de fortsatt levende vesener, vi tar derfor hånd om gnagere og insekter ved hjelp av en human tilnærming som ikke forårsaker unødig lidelse, frykt eller smerte for skadedyret. Vi sørger også for at vi tar en miljøtilnærming, som er tryggere for deg og din familie eller arbeidsplass når vi fjerner skadedyr i Tønsberg.

Anticimex sin miljøsatsing har resultert i at vi har utviklet egne digitale feller og detektorer som tar hånd om og overvåker rotter og mus 24/7 uten bruk av gift. Fellene tar liv av rotter og mus umiddelbart, mens detektorene rapporterer enhver bevegelse online til oss, slik at vi kan ta hånd om problemet før det eskalerer og blir stort, systemet heter Anticimex Smart.

Dedikerte ansatte

Anticimex Tønsberg har kun utdannede og sertifiserte teknikere, våre teknikere blir også kalibrert for å levere en jevn og god tjeneste. Vi sender også ut spørreundersøkelse til kunden etter hvert oppdrag, for å kunne få tilbakemelding på hvordan vi kan forbedre vår service. De har alle spisskompetanse for å ta hånd om ditt problem, enten du sliter med skjeggkre, maur, veps, møll, veggedyr eller kanskje fugl.

Metodikk

Når du velger Anticimex som leverandør på skadedyrkontroll i Tønsberg starter vi alltid med å gjennomføre en grundig inspeksjon av ditt bygg. Denne inspeksjonen skal avdekke hvilket skadedyr du eventuelt har problemer med, omfanget av angrepet, tilholdssteder og svakheter i konstruksjonen som bør sikres for å unngå tilsvarende problemer i fremtiden. Når inspeksjonen er gjennomført skreddersyr vi en bekjempelse om du har et aktivt angrep, for å bli kvitt skadedyrene. Inspeksjonen vi gjennomførte vil også lage grunnlag for hvordan skadedyravtale du vil ha behov for, slik at du kan forebygge fremtidig angrep fra skadedyr, her vil du få tilbud på ulike løsninger med forskjellige feller og detektorer som vil sikre ditt bygg.

Motta uforpliktende tilbud

Pris på skadedyrkontroll varierer alltid ut i fra hvilket skadedyr det er snakk om, omfang og ønsket løsning. Ta derfor kontakt i dag for å få et uforpliktende tilbud på skadedyravtale fra Anticimex.

Velg land