Skadedyrkontroll i Drammen

Hos Anticimex tilbyr vi mer enn bare rask og vennlig service; Vi tilbyr også effektive og pålitelige skadedyrbekjempelse som du kan stole på at får gjort jobben riktig. Og for å sikre de beste resultatene bruker vi det nyeste utstyret og holder deg oppdatert på de nyeste løsningene som er tilgjengelig! Våre sertifiserte teknikere sørger for å bli kvitt skadedyr både i og rundt hjemmet ditt, og våre forebyggende tjenester hindrer at skadedyrene kommer tilbake i fremtiden.

Hvilke av våre behandlinger du trenger, avhenger av hvilke skadedyr du har å gjøre med. Hos Anticimex Drammen får du et miljøvennlig selskap med profesjonelle skadedyrteknikere. Vi ønsker alltid å finne den mest effektive løsningen samtidig som vi vil ta vare på miljøet rundt oss, våre tjenester er basert på avanserte teknikker som er giftfrie for barn, kjæledyr og naturen, noe som gjør det sikkert å ta i bruk når vi fjerner skadedyr.

Inspeksjon, sikring og bekjempelse

Hos Anticimex starter vi alltid med en grundig inspeksjon av hjemmet og eiendommen for å se etter tegn på skadedyraktivitet, samt svakheter som skadedyr kan bruke for å finne veien inn i hjemmet ditt. Ut i fra inspeksjonen kommer vi med sikringstiltak som bør gjøres, og i samarbeid med deg finner vi den beste løsningen for å bekjempe ditt problem på en effektivt- og miljøvennlig måte. Etter at behandlingen er ferdig mottar du en online rapport. Pris på skadedyrkontroll varierer ut i fra type skadedyr, omfang og hvilken metode som er ønskelig.

By i vekst

Drammen er en by som har hatt en stor vekst de siste årene, og økningen i antall innbyggere og virksomheter er fortsatt stigende. Den enorme veksten fører også til at skadedyr relaterte problemer gjør det samme. Vi har lang erfaring med skadedyrbekjempelse i Drammen, og har god kunnskap i bekjempelse av de skadedyrene som befinner seg der. De siste årene har vi merket en stor økning i antall skjeggkre saker i området, og vi har funnet gode metoder for å detektere og bekjempe skadedyret. Andre vanlige skadedyr som vi finner i hus og leilighet i Drammen er rotter, mus, veggedyr, veps og maur.


Miljø

Anticimex er et miljøsertifisert skadedyrfirma som har utviklet egne 24/7 digitale, giftfrie feller og detektorer som tar hånd om gnagere på en miljøvennlig måte. Systemet overvåker og tar liv av rotter og mus på en human måte, samtidig som den ikke forurenser nærmiljøet eller er skadelig for barn og kjæledyr. Ved fangst eller bevegelse vil vi få varsel slik at vi til enhver tid kan agere hurtig. Når vi legger til våre tradisjonelle tjenester får du det beste fra to verdener, automatisering og ekspertise.

Vi er her for deg! Med rask responstid, tilbyr vi pålitelige skadedyrkontroll i Drammen uansett type skadedyr og omfang.

Velg land