Kommune

Rotteproblemet bare vokser og vokser i flere byer og kommuner over hele landet, samtidig som myndighetene har satt krav om begrensninger i bruk av gift mot gnagere i Norge og resten EU. All bekjempelse/ kontroll av skadedyr i Norge skal følge substitusjonsprinsippet, det vil si at det pliktes til å bruke det middel og den metode som gir minst skadevirkninger for miljø og helse og som kan føre til ønsket resultat, målet er å minimere all bruk av gift.

Skadedyrbekjempelse

Vi forhindrer skadedyrsangrep og bekjemper et hvert problem med minst mulig bruk av sprøytemidler. Hvert enkelt skadedyrprogram er skreddersydd for de spesifikke omstendighetene og individuelle behovene til hver enkelt kommune, dette sikre en langsiktig løsning og minimere sjansen for utbrudd av gnagere.

Vi har kombinert vår kunnskap om skadedyr med nyskapende teknologi for å skape et effektivt, forebyggende og unikt program kalt Anticimex Smart. Ved hjelp av digitale feller, sensorer og kameraer kontrolleres aktiviteten av rotter og mus 24 timer i døgnet uten bruk av gift. Dette sikrer at vi i sanntid kan overvåke avvik og alarmer, og handle raskt og effektivt før skadedyrproblemene vokser seg for store.

Anticimex gjennomfører i tillegg regelmessige inspeksjoner på stedet.

Les hvorfor Stavanger og Kristiansand kommune velger Smart!


Velg land