Skadedyrkontroll i Buskerud

Anticimex tilbyr mer enn bare rask og vennlig service; vi leverer en effektiv og pålitelig skadedyrbekjempelse. For å sikre deg det beste resultatet bruker vi alltid det nyeste utstyret og holder vi holder oss oppdatert på de nyeste løsningene som er tilgjengelig i bransjen! Våre sertifiserte teknikere sørger for å bli kvitt skadedyr både i og rundt hjemmet ditt eller på arbeidsplassen, og våre forebyggende tjenester hindrer at skadedyrene returnerer i fremtiden.

Hvilken bekjempelse du trenger, avhenger av hvilket skadedyr du har å gjøre med. Når du velger Anticimex Buskerud får du et miljøvennlig selskap med profesjonelle skadedyrteknikere. Vi tar alltid i bruk den den mest effektive løsningen samtidig som vi tar vare på miljøet rundt oss, våre tjenester er basert på avanserte teknikker som er giftfrie for barn, kjæledyr og naturen, noe som gjør løsningen sikker når vi fjerner skadedyr.

Inspeksjon, sikring og bekjempelse

Hos Anticimex starter vi alltid med en grundig inspeksjon av hjemmet og eiendommen for å se etter tegn på skadedyraktivitet, samt svakheter i konstruksjonen som skadedyr kan bruke for å finne veien inn i bygget. Ut ifra inspeksjonen kommer vi med sikringstiltak som bør gjøres, og i samarbeid med deg finner vi den beste løsningen for å bekjempe ditt problem på en effektivt- og miljøvennlig måte. Etter at behandlingen er ferdig mottar du en online rapport. Pris på skadedyrkontroll varierer ut ifra type skadedyr, omfang og hvilken metode som er ønskelig.

Løsning som dekker ditt behov

Vi tilpasser våre tjenester for å dekke dine behov. Om du har problemer med skjeggkre, rotter, mus, maur, veps, veggedyr, møl eller ønsker fuglesikring så vil vi alltid finne den mest effektive løsningen uten at metodene skal berøre mennesker, dyr og miljøer rundt.

Vi har lang erfaring med skadedyrbekjempelse i Buskerud, og har god kunnskap i bekjempelse av de skadedyrene som befinner seg der. Ta kontakt med oss i dag for å få et uforpliktende tilbud på skadedyrkontroll som dekker ditt behov.

Miljø

Anticimex er et miljøsertifisert skadedyrfirma som har utviklet egne 24/7 digitale, giftfrie feller og detektorer som tar hånd om gnagere på en miljøvennlig måte. Systemet overvåker og tar liv av rotter og mus på en human måte, samtidig som den ikke forurenser nærmiljøet eller er skadelig for barn og kjæledyr. Ved fangst eller bevegelse vil vi få varsel slik at vi til enhver tid kan agere hurtig. Når vi legger til våre tradisjonelle tjenester får du det beste fra to verdener, automatisering og ekspertise.

Vi er her for deg! Med rask responstid, tilbyr vi pålitelige skadedyrkontroll i Buskerud uansett type skadedyr og omfang.

Velg land