Skadedyrkontroll i Notodden

Våkner du opp med kløende stikk på kroppen? Merker du at det er kommet mystiske hull på møblement? Ser du at ledninger er blitt gnaget over?

Da kan det hende at du har fått veggedyr, husbukk eller rotte som ubudne gjester. Dette er tre av de vanligste skadedyrene i Notodden. Anticimex i Notodden sørger for å fjerne skadedyr på en profesjonell og miljøvennlig måte.

Skadedyravtaler og inspeksjoner

Om du tar kontakt med oss angående en skadedyrkontroll eller skadedyrbekjempelse vil vi så fort som mulig sende et lokalkjent team til deg. Disse profesjonelle fagfolkene vil deretter gjennomføre en inspeksjon av boligen eller bedriften din. De vil se etter tegn på skadedyraktivitet, undersøke bygningens struktur og se etter steder hvor skadedyr kan tenkes å trives.

Basert på funnene under denne gjennomgangen vil vi så sende deg en online rapport som beskriver preventive tiltak og eventuelle strakstiltak vi anbefaler. Vi streber etter å gi så fullstendig informasjon som mulig.

Om du er en bedriftseier kan du inngå en skadedyravtale med oss. Dette betyr at du har tilgang på fortløpende tjenester fra Anticimex i Notodden. Vi vil komme på jevnlige besøk for å inspisere eiendommen, se til feller og vil stå beredt til å gjennomføre skadedyrbekjempelse om det har oppstått problemer.

Miljøvern og miljøansvar

Våre medarbeidere utfører skadedyrkontroller i bedrifter og familiehjem, derfor setter vi familiens og de ansattes sikkerhet og helse i førersetet. Samtidig er vi også vårt ansvar bevisst vedrørende de globale miljøendringene. Vi bruker giftfrie feller og ny teknologi for å unngå bruken av giftige kjemikalier som skader både nærmiljøet og planeten vår.

Eksempelvis tar vi i bruk et banebrytende nytt system ved navn Smart. Dette er et system bestående av intelligente enheter som kommuniserer med hverandre og sentralen vår. Disse tar i bruk sensorer for å overvåke bygningen og skadedyraktiviteten. De har også giftfrie feller som skånsomt fanger skadedyr.

Pris på skadedyrkontroll vil variere fra sak til sak.

Fugle- og insektsikring

Om du driver et serveringssted er det avgjørende at du holder flyvende insekter på avstand. Disse kan fort havne i maten og skremme bort gjester. For å beskytte det gode ryktet ditt i bransjen og lokalmiljøet anbefaler vi at du sikrer deg mot slike insekter. Dette kan gjøres ved å bruke en kombinasjon av lysfeller og insektnett.

Fugler kan være et alvorlig problem for bedrifter. Avføringen deres er etsende og kan skade arbeidsoverflater, de kan spre om seg med søppel og de kan spre farlige sykdommer. Vår fuglesikring består av både forebyggende tiltak for å hindre at fugler slår seg ned og kommer tilbake, og akutte tiltak som tar sikte på å fjerne fuglene fra området hurtig, effektivt og skånsomt.

Velg land