Utdanningsinstitusjon

Skadedyrbekjempelse

Vi forhindrer skadedyrsangrep og bekjemper et hvert problem med minst mulig bruk av sprøytemidler. Hvert enkelt skadedyrprogram er skreddersydd for de spesifikke omstendighetene og individuelle behovene til hver enkelt skole, dette sikre en langsiktig løsning og minimere sjansen for utbrudd av gnagere.

Vi har kombinert vår kunnskap om skadedyr med nyskapende teknologi for å skape et effektivt, forebyggende og unikt program kalt Anticimex Smart. Ved hjelp av digitale feller, sensorer og kameraer kontrolleres aktiviteten av rotter og mus 24 timer i døgnet. Dette sikrer at vi i sanntid kan overvåke avvik og alarmer, og handle raskt og effektivt før skadedyrproblemene vokser seg for store.

Anticimex gjennomfører i tillegg regelmessige inspeksjoner på stedet. Skadedyrprogrammet tilpasses hver enkelt kunde.

Forebyggende tips for din skole:

  • Sørg for å holde det rent og ryddig utvendig, spesielt når det gjelder søppelhåndtering.
  • Ikke lagre/plassere lekekasser m.m. tett inntil yttervegg. Dette kan gi skjulested for gnagere.
  • Hold orden på skolekjøkkenet og lunsjrommet for å unngå for mange matkilder for maur.
  • Tørrvarer bør lagres i plastbeholdere med lokk. Dette gjør at det er enklere å oppdage/forebygge mot eventuelle insekter som kan komme med slike produkter.

Mathåndtering

Vi er Norges største selskap innen mattrygghet og skadedyrkontroll, så vi vet at å håndtere mat innebærer stort ansvar. Om du står og lager mat på restaurant eller om du jobber på skolekjøkkenet, så er hygiene og rutiner like viktig. De aller fleste som lager mat til andre ønsker først og fremst at maten skal være god og trygg å spise, men likevel opplever vi at daglige gjøremål kommer i veien for mattrygghet på kjøkkenet.

Her finner du noen av tjenestene vi leverer innen mattrygghet...

Velg land