Skadedyrkontroll i Jessheim

Bedrift eller privatperson? Vi hjelper deg

Anticimex gjennomfører skadedyrkontroll i Jessheim. Vi er kanskje et stort, internasjonalt skadedyrfirma, men vi bruker kun lokalkjente team som vet hva som trengs akkurat der du bor.

Vi kan bidra med skadedyrbekjempelse i Jessheim for både privatboliger og bedrifter. For bedrifter har vi mange ulike løsninger som skreddersys for å dekke virksomhetens behov. Vi kommer på jevnlige inspeksjoner og innfører forebyggende tiltak, på denne måten får du forhåpentligvis aldri problemer med skadedyr. Om det skulle oppstå akutte problemer, følger det selvfølgelig med skadedyrbekjempelse i avtalen.

Miljøsertifiserte tjenester

Vårt firma fokuserer på miljøvennlige og høyteknologiske løsninger. Dermed kan vi fjerne skadedyr på en skånsom, men effektiv, måte. Kjemikalier skader miljøet rundt oss, og samtidig har mange skadedyr utviklet resistens mot disse giftstoffene. Derfor er den miljøvennlige fremgangsmåten også den beste fremgangsmåten om du vil bli kvitt skadedyr i Jessheim.

Om du er usikker på hvilket skadedyr du har i boligen eller bedriften din, kan du bruke vår skadedyridentifikator. Du vil huke av på noen spørsmål, og denne funksjonen vil fortelle deg hvilket skadedyr du mest sannsynlig har fått i hus.

Anticimex Smart

Vi bruker et intelligent Smart-system. Dette systemet består av smarte enheter som kommuniserer med hverandre. Enhetene er utstyrt med sensorer og feller, og vil gi oss beskjed om det foregår aktivitet området.

Basert på denne informasjonen kan vi gi deg best mulig skadedyrbekjempelse. Vi fokuserer på bærekraftige, profesjonelle og langsiktige løsninger som fungerer både forebyggende og på kort sikt.

Skadedyrkontroll

Noen av de typiske skadedyrene vi får henvendelser om i Jessheim er blant annet rotter, veggedyr og skjeggkre. Spesielt sistnevnte har blitt et stadig vanligere samtaleemne blant huseiere og virksomheter, og kan være veldig tidkrevende å bli kvitt når de har befestet seg i boligen eller virksomheten din.

Veggedyr kan være svært plagsomme. De suger blod om natten og slår seg ned på soverom, i senger og andre nærliggende møbler. Det kan være en god idé å ta kontakt med oss om du oppdager kløende stikk på kroppen etter du har sovet.

Rotter er eksperter på å ta seg inn i bygg. Derfor er det viktig at du sikrer alle innganger mot skadedyr. Rotter kan skape store problemer for det elektriske systemet og kan ødelegge kloakksystemet.

Prosessen vår starter med en inspeksjon av leiligheten, huset eller bedriften din. Vi vil kikke etter typiske tegn på skadedyraktivitet og vil undersøke bygningen etter smutthull. Etter inspeksjonen vil du få en online rapport som skisserer veien videre og hvilke tiltak vi anbefaler.

Velg land