Skadedyrkontroll i Østlandet

Vi tar hånd om skadedyr for deg

Er du på jakt etter noen som kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse på Østlandet? Da er du på rett plass.

Anticimex Østlandet har spesialister innen å fjerne skadedyr. I landsdelen har vi tre avdelinger som ønsker å hjelpe deg; Anticimex Oslo, Anticimex Lillehammer og Anticimex Sandefjord. I løpet av årene har våre lokale og sertifiserte teknikere tilegnet seg god kunnskap innen å fjerne skadedyr i hus, leiligheter, kommersielle bygninger og hos bedrifter. Om du sliter med skjeggkremusrottervepsmaur eller et annet insekt, så har ikke skadedyret en sjans mot våre effektive tjenester, vi løsningen for deg.

Sikker og effektiv skadedyrkontroll

Enten du leter etter et skadedyrfirma på Østlandet som bedrift eller privatperson, så har Anticimex løsningen som trengs for å få jobben gjort riktig. Det er ikke nødvendig å lete etter andre selskaper som ikke er rustet til å kvitte seg med de uønskede gjestene. Vi er stolte av å kunne tilby en profesjonell tjeneste som alltid setter kundens sikkerhet som prioritet - verken du, din familie eller dine ansatte skal bli berørt av våre metoder.

Vi vet at du vil er å bli kvitt ditt skadedyrproblem så raskt og smertefritt som mulig, at du vil tilbake til den normale hverdagen, slippe bekymringer og glemme alt om skadedyret. Dette kan vi hjelpe med, og jo fortere du tar kontakt, jo raskere kan vi fjerne dine skadedyr på Østlandet.

Miljøvennlig skadedyrkontroll på Østlandet

Mange forbinder vår bransje med firmaer som pøser ut gift for å drepe skadedyrene så fort som mulig, men sånn er ikke vi. Når du velger oss som samarbeidspartner innen skadedyrkontroll, så får du en leverandør som ønsker å ta vare på mennesker og miljø.

Våre metoder er utviklet for å være trygge for deg, vi ønsker alltid å finne den mest miljøvennlige løsningen som vil ta hånd om ditt problem på en effektiv måte, dette har ført til at vi har utviklet egne elektroniske og digitale feller og sensorer som tar hånd om rotter og mus uten bruk av gift, systemet heter Anticimex Smart. Det fanger, overvåker og rapporterer online til oss 24/7, sånn at vi alltid har full kontroll over din situasjon.

Serviceprosessen

Våre tjenester deles inn i 3 faser; inspeksjon, sikring og bekjempelse. Vi starter alltid med en grundig inspeksjon for å avdekke hvilket skadedyr du har, omfanget og hvor de holder til. Under inspeksjonen vil vi også se etter svakheter i bygningen som bør tettes og sikres, dette kan vi bistå med. Etter det mottar du tilbud på en skreddersydd løsning som vil dekke ditt behov på best mulig måte.

Pris på skadedyrkontroll varierer alltid ut i fra ønsket løsning. Ta derfor kontakt i dag for å motta uforpliktende tilbud fra oss.

Velg land