Skadedyrkontroll i Moss

Porfesjonell skadedyrkontroll

Anticimex Moss tilbyr profesjonelle tjenester innen skadedyrkontroll for ditt hjem eller bedrift. Vi har utdannede, erfarne og sertifiserte skadedyrbekjempere som alltid tilpasser den beste løsningen for å tilfredsstille dine behov.

Uansett hvor lite eller stort ditt problem er, så fjerner vi skadedyrene for deg. Våre tjenester er effektive og vil befri hjemmet eller virksomheten din for skadedyr i Moss, samt holde dem ute. Vi vet at det IKKE finnes to identiske skadedyrproblem, så vi fokusere alltid på våre kunders behov og skreddersyr løsninger som passer best til din unike situasjon.

Trygg bekjempelse

Våre tjenester er miljøvennlige, og har fokus på deg og din familie. En av våre største prioriteringer er å sikre at alle mennesker, dyr og miljøer er uberørte av metodene våre. Produktene vi bruker er konstruert til å håndtere de tyngste skadedyrsangrepene, mens de fortsatt er trygge å bruke rundt mennesker og kjæledyr.

Vi tar hånd om alle skadedyr

Moss har en kombinasjon av det urbane og det landlige, ny og eldre arkitektur. Økningen i befolkningen og mange pågående byggeprosjekter fører til at behovet for skadedyrbekjempelse øker i Moss. Det er en sterk sammenheng mellom antall nybygg, økt befolkning og antall skadedyrproblemer i Moss. Utbyggingen forstyrrer tilholdsstedene til rotter og mus, som tvinger dem til å søke etter nye hekkeplasser. Konsekvensene av dette fører til at mange hus i byen får besøk av rotter, mus og andre irriterende insekter. Det er også en kjent sak at skjeggkre kommer med byggematerialer til nybygg eller hos personer som holder på med oppussing.

Som skadedyrfirma i Moss er vi vant til å håndtere alle typer skadedyr, og de mest vanlige skadedyrene vi møter er skjeggkre, rotte, mus, veggedyr, maur, møll, veps og fugler.

Så hvorfor skal du bruke Anticimex når du trenger hjelp med skadedyrkontroll i Moss?

Anticimex opererer med bransjen høyest i standarder. Vi har alltid et ønske om å få lojale kunder, vi strekker oss derfor langt for å levere god service og tilfredsstille alles behov. Innbyggere og bedriftseiere skal føle at de får den servicen og hjelpen som de betaler for når de velger Anticimex som samarbeidspartner på skadedyrkontroll.

Metodikk

Vi starter alltid med en grundig inspeksjon for å identifiser hvilket skadedyr du har, omfanget av angrepet, tilholdssteder og eventuelle svakheter i konstruksjonen som bør tettes og sikres for å forebygge eventuelle fremtidige angrep. Etter at denne jobben er gjort kommer vi med tilbud på en skreddersydd løsning som vil ta hånd om ditt problem på en effektiv og miljøvennlig måte. Vi tilbyr også forebyggende skadedyravtaler som gjør at du slipper å havne i en uheldig situasjon.

24/7 giftfri skadedyrkontroll

Anticimex har utviklet egne giftfrie digitale feller og detektorer som tar hånd om gnagere 24/7, systemet heter Anticimex Smart. Det holder øye på ting du ikke vil se, med konstant overvåkning og umiddelbar reaksjon forhindrer den kostbare angrep av rotter og mus på en miljøvennlig måte. Legg til den tradisjonelle tjenesten som leveres av oss, og du vil få en løsning som gir det beste fra to verdener – automatisering og ekspertise.

Pris på skadedyrkontroll varierer alltid ut i fra ønsket løsning, størrelsen på angrepet og hvilket skadedyr du har. Ta derfor kontakt i dag for å få uforpliktende tilbud på skadedyrbekjempelse fra Anticimex i dag.

Velg land