Skadedyrkontroll i Akershus

Kunden i fokus

Som organisasjon verdsetter Anticimex integritet, ærlighet og konstante forbedringer som resulterer i skadedyrkontroll av ytterste kvalitet. Vi er forpliktet til våre kunder og har en lidenskap for miljøvennlig skadedyrbekjempelse, noe som gjør oss bransjeledere innen det vi driver med. Vi tar dine utfordringer på strak arm, og er stolte av kunne si at vi finner de mest effektive løsningene for hver situasjon med omhu, kompetanse og kunden i fokus. Når du velger oss innen skadedyrkontroll i Akershus får du et firma som ønsker å gi resultater og som strever for å levere høyeste kvalitet i markedet til enhver tid.

Denne bransjen er en del av vår familie. I over 40 år har Anticimex drevet med skadedyrbekjempelse i Akershus, og vi har hele tiden hatt fokus på sikkerhet, kvalitet, ærlighet og god kundeservice. Vi er stolte av å være landets største leverandør i bransjen, og vi har profesjonelle, trente og motiverte skadedyrteknikere som er dedikert til å beskytte deg som kunde.

Som forvaltere av miljøet verdsetter vi innovative løsninger gjennom de nyeste produktene for å bedre kunne betjene våre kunder når vi fjerner skadedyr i Akershus. I en stadig skiftende industri tar vi stor stolthet i å lære de nyeste metodene og teknikkene for å tilfredsstille kundens behov.

Miljøvennlig skadedyrkontroll

Vi har kombinert vår kunnskap om skadedyr med nyskapende teknologi for å skape et effektivt, forebyggende og unikt program kalt Anticimex Smart. Ved hjelp av digitale feller, sensorer og kameraer kontrolleres aktiviteten av rotter og mus 24 timer i døgnet.

Programmet sikrer at vi i sanntid kan overvåke avvik og alarmer online, og handle raskt og effektivt før skadedyrproblemene vokser seg for store.

Metodikk

Når du velger Anticimex Akershus som leverandør på skadedyr får du en samarbeidspartner med miljøet i fokus. For oss er det tre viktige elementer som må på plass for å ha en optimal skadedyrkontroll, inspeksjon, sikring og overvåkning, noe som skiller oss fra andre tradisjonelle skadedyrfirmaer i Akershus som bare utplassere åtestasjoner med gift og gjennomføre rutinekontroller noen få ganger i året.

Våre grundige inspeksjoner avdekker tegn på aktivitet og omfanget av angrepet, slik at vi kan sette sammen den beste bekjempelsesplanen som dekker ditt behov. Inspeksjonen danner også grunnlag for sikringstiltak som reduserer sjansen for fremtidige inntrekk og etablering av skadedyr, deretter tilbyr vi en forebyggende løsning som overvåker vi ditt bygg 24/7 med detektorer og feller som gjør at vi kan agere effektivt på et mulig skadedyrproblem i fremtiden.

Løsning som dekker ditt behov

Vi tilpasser våre tjenester for å dekke dine behov. Om du har problemer med skjeggkre, rotter, mus, maur, veps, veggedyr, møl eller ønsker fuglesikring så vil vi alltid finne den mest effektive løsningen uten at metodene skal berøre mennesker, dyr og miljøer rundt.

Når vi beregner pris på skadedyrkontroll er det flere faktorer som skal inn i formelen, hvilken type skadedyr er det snakk om, hvor stort er omfanget, gjelder det skadedyr i hus, leilighet eller hos en virksomhet og ønsket løsning. Ta kontakt med oss i dag for å få et uforpliktende tilbud på skadedyrkontroll som dekker ditt behov.

Velg land