Desinfisering

Bekymret for smitte?
Desinfeksjon reduserer risikoen for virus

Når bakterier og virus sprer seg, blir ikke bare mennesker, men også virksomheter rammet. Sykefravær, reduserte kundebesøk, redusert produksjon og begrenset mobilitet er noen eksempler som kan gi store økonomiske konsekvenser for en virksomhet.

Anticimex har hjulpet mange bedrifter med å forhindre spredning av smitte gjennom desinfisering av rom, materialer og kontaktflater. Ansatte, besøkende og kunder kan føle seg trygge og virksomheten kan komme tilbake til normalen raskt.


Vi kommer en eller flere ganger - sikkerhet med kontinuitet

Vi tilbyr både akutte og gjentatte desinfeksjonstiltak som kompletterer rengjøring og minimerer tilstedeværelsen av bakterier, smittestoffer og virus. Vi desinfisere ved bekreftet smitte, mistanke om smitte eller bekymring blant ansatte og besøkende.


La oss hjelpe deg med å skape et sunt miljø der ansatte, besøkende og kunder kan føle seg trygge.

Desinfeksjon: Effektiv virus- og bakteriebekjempelse

Anticimex kan desinfisere din virksomhet ved hjelp av tåkesprøyting. Middelet når alle overflater, selv der det er vanskelig å komme til.

Desinfeksjon utføres som en del av din handlingsplan for å forhindre spredning av skadelige virus og bakterier. Før desinfeksjonen starter må man gjennomføre en smittevask/ rengjøre berøringspunktene i lokalet, dette er for å oppnå maksimal effekt for å hindre spredning, Anticimex kan bistå dein virksomhet med rengjøring av berøringspunkter.

Hvorfor bruke Anticimex?

Våre desinfeksjonsmidler og utstyr gjør det mulig å desinfisere store områder effektivitet, noe som fører til minimal driftsstans for din virksomhet.

Anticimex bruker desinfeksjonsmidler som er skånsomme for miljøet. Virkestoffene er nøye satt sammen for å gi god effekt, samtidig som de har god evne til å nedbrytes naturlig i miljøet.

Desinfiseringen skjer ved hjelp av tåkesprøyting/ fogging.

Ved fogging produseres svært små væskedråper. De små dråpene inneholder virus- og bakteriedrepende virkestoffer som først sprer seg fint i lokalene, for deretter å feste seg hurtig til overflater.

Overflater blir lett fuktige. I denne perioden aktiveres virkestoffene. Middelet tørker etter kort tid, noe som medfører at lokalene raskt kan tas i bruk igjen.

Hvordan fungerer det?

 • Forberedelser
  Etter at rengjøring av berøringspunkter er gjennomført går teknikerne inn i rommet som skal behandles. De er utstyrt med nødvendig verneutstyr og sertifiserte verktøy
 • Behandling
  Virkestoffet sprayes inn i rommet
 • Etter sprøytingen
  Teknikeren forlater rommet
 • Virketid
  Stoffet må virke i minst en time
 • Ventilasjon / utluftning
  Forsikre deg om at rommet er godt ventilert. Teknikeren vil guide deg
 • Du kan bruke rommet igjen

Vi kan blant annet desinfisere: KontorBorettslag, Sykehus, Skole, Barnehage, Hotell, Kjøpesenter, Lager, Omsorgssenter, Boliger, Offentlige områder.

Klikk her for å lese om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet med å forebygge risikoen for smitte i din virksomhet.

Velg land