Skadedyrkontroll i Askim

Skreddersydd løsning

Vi er dedikert til kundetilfredshet ved å tilby rask, effektiv og miljøvennlig skadedyrkontroll i Askim.

Vi i Anticimex forstår at hver kunde har forskjellige behov, derfor skreddersyr vi alltid en løsning basert på dine spesifikke behov og bekymringer. Vi tilbyr engangsløsninger og forebyggende skadedyravtaler for både privatpersoner og virksomheter. Våre lokale teknikere er utdannede og sertifiserte noe som gjør de eksperter innen skadedyrbekjempelse i Askim.

Miljøvennlig skadedyrkontroll

For oss er kundens sikkerhet viktig, derfor er metodene og produktene vi bruker utviklet på en måte som gjør de trygge å bruke rundt deg, din familie, dine kjæledyr eller ansatte. Anticimex er miljøsertifiserte, samt at vi har utviklet våre egne digitale feller og sensorer som tar hånd om gnagere uten bruk av gift, systemet heter Anticimex Smart. Fellene tar liv av rotter og mus hurtig og på en human måte, mens sensorene sender varsel til oss ved aktivitet, slik at vi kan rykke ut å ta hånd om problemet før det vokser seg stort. All fangst og bevegelse rapporteres online til oss, slik at vi har kontroll over gnagere hos deg 24/7.

Uansett skadedyr, vi har løsningen

Vi har god kunnskap om alle skadedyr i Askim, og kjenner godt til deres atferdsmønster. De siste årene har vi oppdaget en enorm vekst relatert til skjeggkre, vi har derfor måtte utviklet nye bekjempelsesmetoder for å kunne ta hånd om problemet på en effektiv måte. De aller vanligste skadedyrene i Askim foruten om skjeggkre er rotter, mus, veps, maur, møll, melbille og veggedyr, mange har også problemer med fugler.

Ingen gjør-det-selv-jobb

Mange tror at det å fjerne skadedyr er en gjør det selv jobb, men i de fleste tilfeller er ikke dette en god idé. Å bli kvitt skadedyr selv kan både være tidkrevende og farlig, du må gjerne ha god kunnskap om atferdsmønsteret til skadedyret og vite hvilke metoder som fungerer best til det enkelte tilfellet. Mange produkter som man får kjøpt i butikken kan også være svært skadelige for omgivelsene rundt om de brukes feil eller i for store mengder, særlig for barn og kjæledyr. Om du er usikker på hvilket skadedyr du har eller hvordan det skal bekjempes, så bør du ta kontakt med et skadedyrfirma i Askim i dag. Test gjerne vår skadedyridentifiserer om du har et skadedyr som du lurer på hva er, her finner du også tips til hvordan du kan forebygge angrep fra det enkelte skadedyret.

Metodikk

Når du velger Anticimex Askim som leverandør får du en samarbeidspartner som gjør det lille ekstra for at du skal føle deg trygg. Vi starter alltid med en grundig inspeksjon, denne avdekker hvilke skadedyr du har, størrelsen på angrepet, gjemmesteder og strukturelle svakheter i bygningen som burde sikres og tettes for å redusere forekomst av fremtidige angrep, Anticimex kan bistå med sikring av bygget ditt. Etter inspeksjonen får du tilbud på en skreddersydd løsning som dekker ditt behov på best mulig måte.

Motta tilbud i dag

Anticimex tilbyr mange ulike tjenester, og pris på skadedyrkontroll varierer alltid ut i fra hvilket skadedyr deg gleder, størrelse på et eventuelt angrep og ønsket løsning. Ta derfor kontakt i dag om du ønsker et uforpliktende tilbud fra en profesjonell samarbeidspartner. 

Velg land