Skadedyrkontroll i Hedmark

Din samarbeidspartner inne skadedyrkontroll i Hedmark

Anticimex i Hedmark består av profesjonelle og sertifiserte fagfolk fra hele fylket. De vet hva slags skadedyr som er vanlige på Østlandet og har inngående kjennskap til hva slags problemer som kan oppstå i sammenheng med skadedyr i denne delen av landet.

I tillegg til å være kunnskapsrike og lokalkjente, tar vi miljøet på alvor. Vi er et miljøsertifisert skadedyrfirma som ikke tar i bruk skadelige giftstoffer i skadedyrfellene våre. Vi bruker heller et system av sensorer, giftfrie feller, systemet heter Anticimex Smart.

Vi gjør ikke bare dette fordi det er miljøvennlig, men også fordi det er langt mer effektivt mot skadedyr. Våre installasjoner kommuniserer fortløpende med en sentral hos Anticimex, og dermed har vi massevis av data som kan brukes til å legge en slagkraftig strategi for å ta knekken på skadedyrene. Teknologi og innovasjon betyr god skadedyrbekjempelse.

Hvilket skadedyr er dette?

Det kan være vanskelig å skille ulike insekter fra hverandre, og for det utrente øye kan det være vanskelig å skille mellom pelsbille, parkettbille og brødbille når de piler over stuegulvet. Om du ønsker en indikasjon på hvilket skadedyr du har fått i hus kan du bruke skadedyridentifikatoren på nettsiden vår.

Anticimex i Hedmark

Hedmark har, som alle andre fylker i Norge, en hel del skadedyr. Vi kan nevne i fleng: snutebiller, rotter, veggedyr, skjeggkre og sølvkre.

Men, fortvil ikke.

Anticimex i Hedmark kan fjerne skadedyr på en miljøvennlig, skånsom og effektiv måte. Det hele starter med at vi besøker huset eller bedriften din og undersøker området. Vi ser typisk etter tegn på aktivitet og potensielle svakheter i bygningsstrukturen.

Etter denne inspeksjonen vil vi hurtig komme med tilbakemeldinger vedrørende funnene vi har gjort, og vi vil gi deg et tilbud på eventuelle utbedringer eller relevante tjenester. Du kan se rapporten fra inspeksjonen online. Prisen på slik skadedyrkontroll kan ikke stadfestes på forhånd.

Kunden i fokus

Denne bransjen er en del av Anticimex' familie, og i flere tiår har vi drevet med skadedyrkontroll med ærlighet, kvalitet, sikkerhet og god kundeservice i fokus. Vi er stolte av å være landets største leverandør innen skadedyrkontroll, og vi har profesjonelle, sertifiserte og motiverte medarbeidere som er dedikert til å beskytte deg kunde.

I en stadig skiftende industri tar vi stor stolthet i å lære de nyeste metodene og teknikkene for å tilfredsstille kundens behov hver dag!

Velg land