Skadedyrkontroll i Oppland

Anticimex Oppland er et lokalkjent og miljøvennlig alternativ til konvensjonelle skadedyrfirma. Vi bruker et innovativt system bygget opp rundt høyteknologiske sensorer, kameraer og feller. Dette muliggjør overvåkning av problemområdet døgnet rundt, og lar oss analysere skadedyrenes aktivitet og bevegelse, systemet heter Anticimex Smart.

Fellene vil fange skadedyrene på en skånsom og miljøvennlig måte. Moderne skadedyrbekjempelse handler ikke om å pøse på med giftstoffer; det handler om gode strategier, hurtig respons og effektive løsninger.


Anticimex Oppland

Det er avgjørende at fagfolkene som fjerner skadedyr i hus og bedrifter har lokalkunnskaper. Denne kunnskapen kommer godt med siden det ofte foreligger spesifikke klimatiske forutsetninger i ulike byer rundt i vårt langstrakte land.

Når vi leverer tjenester innen skadedyrbekjempelse bruker vi lokale medarbeidere med inngående kjennskap til lokalområdet, og som vet hvordan man gjennomfører god og miljøvennlig skadedyrbekjempelse.

Hvilket skadedyr er dette?

Det er ikke alltid like lett å vite hvilket skadedyr man har fått, derfor har Anticimex gjort det lettere for deg å finne rett skadedyr. Teste ut vår skadedyridentifiserer i dag, om du luerer på hvilket insekt som kryper over gulvet.

En god prosess

Det er avgjørende å ha en trinnvis og fokusert skadedyrkontroll om du virkelig skal få bukt med skadedyrproblemene dine. Det er svært viktig å gjennomføre en skikkelig inspeksjon aller først. Da vil våre profesjonelle medarbeidere jobbe seg gjennom problemområdet og identifisere tegn til aktivitet og potensielle svakheter i strukturen.

Eksempelvis vil vi kunne se om det finnes punkter hvor mus og rotter typisk kan ta seg inn i huset og skape problemer. Rotter vil kunne gnage seg gjennom ledninger og rør, og kan derfor skape problemer for det elektriske systemet, samt kloakksystemet.

Etter vår inspeksjon vil du få tilsendt en online rapport som beskriver hvilken aktivitet vi har identifisert, samt tiltak som bør gjøres for å utbedre problemet. Her kan vi for eksempel peke på spesifikke punkter hvor rotter kan ta seg inn i leiligheten, huset eller arbeidsplassen, og hvilke sikringstiltak og skadedyravtale som vil løse problemet. Pris på en slik skadedyrkontroll vil variere fra sak til sak.

Veggedyr og skjeggkre

Veggedyr og skjeggkre er to av de vanligste skadedyrene vi ser under skadedyrkontroll i Oppland. Begge har sine unike kjennetegn og kan skape problemer i leilighet, hus og bedrifter.

Veggedyr er på mange tett knyttet til mennesker. Den suger blod om natten og trives rundt der mennesker befinner seg. Dermed vil dette skadedyret som regel strategisk plassere seg på soverom og i nærheten av sengen din. Om du våkner opp med kløende stikk etter du har ligget i sengen, er det godt mulig at du har fått veggedyr i hus.

Om du oppdager skjeggkre bør du ta kontakt med Anticimex Oppland snarest mulig. Da det kan være svært vanskelige å få has på disse. Skjeggkre, på lik linje med sølvkre trives i fuktige omgivelser, men når de er blitt voksne kan de overleve overalt i boligen din. De har også en resistens mot mange giftstoffer.

Velg land