Skadedyrkontroll i Trondheim

Anticimex Trondheim er ditt lokale skadedyrfirma i Trondheim. Vi jobber alltid etter å levere opp til kundens forventninger når vi fjerner skadedyr, våre skadedyrteknikere er vennlige, hjelpsomme og har fokus på å levere en løsning som er mest mulig miljøvennlig og effektiv.

Våre utdannede og sertifiserte teknikere har den kunnskapen som trengs for å identifisere de skadedyrene som invaderer ditt hjem og anbefaler den nøyaktige behandlingsmetode som er nødvendig for å løse problemet. Om du har fått skadedyr i hus eller leilighet, så har vi den kompetansen som trengs for å hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Trondheim.

Vi ønsker ikke bare å bli kvitt skadedyrene, men prøver alltid å finne løsninger som gjør at de ikke vender tilbake. Dette gjør vi ved å først inspisere eiendommen nøye, om vi finner noen svakheter ønsker vi å sikre og tette bygget slik at et eventuelt problem ikke oppstår igjen. Etter sikringen starter en bekjempelse etterfulgt av online rapport som beskriver hva vi har gjort. Pris på skadedyrkontroll er varierer ut i fra type skadedyr, omfang og ønskelig løsning for bekjempelse.

Les mer om vår skadedyrkontroll i Trøndelag her...

Skadedyr i Trondheim

I Trondheim finner du de fleste skadedyrene som eksisterer ellers i landet, og vi har god erfaring med bekjempelse av alle typer skadedyr som kan dukke opp. De siste årene har vi merket en enorm vekst av skjeggkre, vi har derfor utviklet nye metoder for å både kartlegge og bekjempe skjeggkre.

Rotter og mus er også et vanlig problem i Trondheim, gnagere trives der det er folk. Det er viktig at vi holder dem borte fra vårt innemiljø, fordi rotter og mus sprer infeksjoner via deres urin og avføring og gnager over elektriske ledninger og isolasjon. For å hindre det, er det viktig å sikre at det ikke er veier inn i bygningen.

Trygt for personer og kjæledyr

Vi bruker den nyeste toppmoderne teknologien som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å opprettholde et sunnere, skadedyrfritt miljø i ditt hjem eller bedrift. Anticimex har også utviklet egne feller for gnagere, Anticimex Smart, 24/7 digitale feller og sensorer som tar hånd om rotter og mus uten bruk av gift. Fellene tar liv av gnageren hurtig og på en human måter. Når vi kombinerer Anticimex Smart med våre tradisjonelle tjenester får du en løsning som gir det beste fra to verdener – automatisering og ekspertise.

Anticimex Trondheim behandler store og små problemer, i bolig og hos bedrift.

Velg land