Skadedyrkontroll i Trøndelag

Vi vil løse dine skadedyrproblemer

Anticimex er et profesjonelt skadedyrfirma som håndterer alle type skadedyr i Trøndelag, enten du har problemer skjeggkre, rotter, mus, møll, veps, maur, veggedyr eller kanskje fugler så hjelper vi deg som privatperson og forretningskunde.

Med mange års erfaring som skadedyrfirma i Trøndelag kan du være trygg på at vi vil løse dine skadedyrproblemer. Anticimex har god responstid når du ønsker å fjerne skadedyr.

Metodikk

Våre skadedyrteknikere vil fjerne skadedyr hos deg på en trygg, effektiv og diskret måte. Vi har kompetansen til å identifisere løsninger basert på kunnskap om atferdsmønster, hvor fort de fort de formerer seg og sannsynligheten for at de vender tilbake. Når du velger oss som samarbeidspartner på skadedyrkontroll i Trøndelag, så starter vi alltid med en grundig inspeksjon hos deg. Inspeksjonen vil danne grunnlag om hvilken bekjempelse som vil være mest effektiv hos deg om du har et aktivt angrep, eller hvilken skadedyravtale som vil være mest hensiktsmessig for å minske risikoen for fremtidige skadedyrangrep. Inspeksjonen vil også avdekke om du har noen svakheter i bygningen som bør tettes og sikres for å minske for inntrekk av skadedyr.

Giftfri skadedyrkontroll

Myndighetene setter stadig strengere krav til håndtering av skadedyr, og har satt forbud mot bruk av gift i det forebyggende arbeidet. Dette har ført til at Anticimex har utviklet egne digitale feller og detektorer som tar hånd om rotter og mus 24/7 uten bruk av gift. Systemet heter Anticimex Smart, og det er det mest avanserte og miljøvennlige valget innen skadedyrkontroll i Trøndelag.

Miljø

Sikkerhet er viktig for oss hos Anticimex Trøndelag, derfor skal hverken du, din familie, ditt kjæledyr eller omgivelsene rundt deg bli påvirket av våre metoder. Vi vil alltid utføre jobbene våre på den måten som vil ha minst påvirkning på miljøet, samtidig som det skal virke effektivt og at du føler at du blir tatt hånd om på en profesjonell måte. Vi ønsker også å lære kundene våre i å se etter tegn på skadedyr, sånn at man kan være tidlig ute før et eventuelt problem eskalerer og blir stort, dette gjør også at du vil føle deg tryggere. Alle våre teknikere er sertifiserte og er utdannede, vi kalibrer de også får å kunne levere god og jevn kvalitet til alle våre kunder.

Med lang fartstid innen skadedyrbekjempelse i Trøndelag har vi tilnærmet oss god kunnskap om alle skadedyr som kan oppstå i ditt hjem eller på din arbeidsplass, vi har også kunnskap om når på året de ulike skadedyrene dukker opp og hvordan atferdsmønsteret deres er, så vi er alltid klare til å ta hånd om ditt problem.

Motta uforpliktende tilbud

Pris på skadedyrkontroll og skadedyravtaler varierer ut i fra hvilket skadedyr du har eller vil beskytte deg mot, omfanget av angrepet og ønsket løsning. Ta kontakt i dag for å motta uforpliktende tilbud fra Anticimex.

Velg land