Skadedyrkontroll i Namsos

Miljøforkjempere

Vår arbeidsplass er hus, leiligheter og virksomheter, nettopp fordi skadedyr trives der mennesker oppholder seg. Derfor er det avgjørende at vi tar hensyn til familiens og de ansattes trygghet og helse, samtidig som vi ønsker å gjennomføre skadedyrbekjempelsen så miljøvennlig som mulig.

Av denne grunn holder vi oss unna skadelige giftstoffer som kan sette helse og natur på spill, og bruker heller ny og skånsom teknologi. Det beste av alt er at denne teknologien uansett er langt mer effektiv enn de kjemikaliene som tradisjonelt sett ble brukt i skadedyrbekjempelse tidligere.

Ta kontakt med profesjonelle

Om du er usikker på hvilket skadedyr som plager deg kan du bruke skadedyridentifikatoren på hjemmesiden vår. Her vil du kunne svare på hva det aktuelle skadedyret angriper; mennesker? Tekstiler? Trevirke? Du vil også få noen alternativer vedrørende utseendet til skadedyret, for eksempel hvor mange bein det har, eller om det har vinger. Disse filtrene vil gi deg en oversikt over hvilket skadedyr du mest sannsynlig har fått i hus.

På tross av at denne funksjonen er hjelpsom, er det fortsatt slik at du bør overlate skadedyrbekjempelse til profesjonelle. Vi vil sørge for at menneskers og miljøets helse blir ivaretatt, samtidig som vi fjerner skadedyrene effektivt og hurtig.

Vi opplever stadig vekk at vi får henvendelser fra kunder som ønsker hjelp med rotter, skjeggkre, veggedyr og veps. Om de ønsker hjelp av profesjonelle fagfolk tar de selvfølgelig kontakt med Anticimex i Namsos. Vi er et internasjonalt selskap med lokale teknikere og bruker kun det nyeste innen skadedyrteknologi.

Inspeksjoner og avtaler

Om du tar kontakt med oss vedrørende skadedyrproblemer vil en skadedyrkontroll begynne med at vi kommer på besøk for å gjennomføre en inspeksjon. Dette går ut på at vi inspiserer eiendommen og undersøker om skadedyr har tatt seg inn i bygningen, og eventuelt hvilken skade som allerede er gjort. Basert på denne undersøkelsen vil du motta en online rapport som beskriver tingenes tilstand og eventuelle tiltak som er aktuelle å gjennomføre. Prisen på skadedyrkontroll varierer ut ifra sakens omfang.

Blant tjenestene våre finnes det gode avtaler for bedrifter, uansett hva du trenger hjelp med. Noen ønsker skadedyravtale, mens andre kanskje bare vil ha gnageravtale og deteksjon av skjeggkre. Uansett hva du velger, så skreddersyr vi løsningen for deg.

Vi kan eksempelvis installere et Smart-system som overvåker eiendommen og gir oss beskjed om den merker at det finnes skadedyr i området. Dette systemet tar i bruk miljøvennlige og skånsomme feller uten gift.

Velg land