Skadedyrkontroll i Nord Norge

Din samarbeidspartner inne skadedyrkontroll i Nord Norge

Anticimex i Nord Norge består av profesjonelle og sertifiserte fagfolk fra hele landsdelen. De vet hva slags skadedyr som er vanlige i Nord, og har inngående kunnskap til hva slags problemer som kan oppstå med skadedyr i denne delen av landet.

I tillegg til å være kunnskapsrike og lokalkjente, tar vi miljøet på alvor. Anticimex er et miljøsertifisert skadedyrfirma som jobber med å redusere bruken av skadelige giftstoffer, og finne nye, mer effektive og miljøvennlige alternativer. Dette er grunnen til at vi har laget et eget system som består av sensorer og giftfrie feller, systemet heter Anticimex Smart.

Vi gjør ikke bare dette fordi det er miljøvennlig, men også fordi det er langt mer effektivt mot bekjempelse av skadedyr. Systemet kommuniserer fortløpende med Anticimex Hub, og dermed har vi massevis av data som kan brukes til å legge en slagkraftig strategi for å ta knekken på skadedyrene. Teknologi og innovasjon betyr god skadedyrbekjempelse.

Hvilket skadedyr er dette?

Det kan være vanskelig å skille ulike insekter fra hverandre, og for det utrente øye ser man ofte ikke forskjell på pelsbilleparkettbille og brødbille når de piler over stuegulvet. Om du ønsker en indikasjon på hvilket skadedyr du har fått i hus kan du bruke skadedyridentifikatoren på nettsiden vår.

Anticimex i Nord Norge

Nord Norge har, som alle andre norske landsdeler, mange forskjellige skadedyr. Dette er alt fra: snutebillerrotterveggedyrskjeggkresølvkre og tusenvis av andre.

Men, fortvil ikke.

Anticimex i Nord Norge kan fjerne skadedyr på en miljøvennlig, skånsom og effektiv måte. Det hele starter med at vi besøker boligen eller virksomheten din og undersøker området. Vi ser typisk etter tegn på aktivitet og potensielle svakheter i bygningsstrukturen.

Etter denne inspeksjonen vil vi hurtig komme med tilbakemeldinger vedrørende funnene vi har gjort, og vi vil gi deg et tilbud på eventuelle sikringstiltak og en skadedyravtale som overvåker bygget. Du kan se rapporten fra inspeksjonen online. Prisen på slik skadedyrkontroll kan ikke stadfestes på forhånd.

Kunden i fokus

Denne bransjen er Anticimex sitt DNA, og i mange tiår har vi drevet med skadedyrkontroll med ærlighet, kvalitet, sikkerhet og god kundeservice i fokus. Vi er stolte av å være landets største leverandør innen skadedyrkontroll, og vi har profesjonelle, sertifiserte og motiverte medarbeidere som er dedikert til å beskytte deg kunde.

I en stadig skiftende industri tar vi stor stolthet i å lære de nyeste metodene og teknikkene for å tilfredsstille kundens behov hver dag!

Velg land