Skadedyrkontroll i Bodø

Anticimex tilbyr effektiv og diskré skadedyrkontroll i Bodø for boliger og kommersielle eiendommer. Vi tar et hvert skadedyrproblem på alvor og våre erfarne skadedyrteknikere håndterer alle typer skadedyr raskt og på en profesjonell måte. Skadedyr kan overføre sykdommer, forurense mat og vannforsyning, samt skape store skader på eiendommen din, det er derfor lurt å være tidlig ute om det skulle oppstå et problem.

Sertifiserte ansatte

Med mange års erfaring innen skadedyrbekjempelse i Bodø, føler vi oss trygge på å si at det er knapt et skadedyr som har sjanse mot Anticimex Bodø sine profesjonelle skadedyrteknikere.

Alle ansatte er sertifiserte og har lært av de beste i bransjen. De har det nødvendige utstyret for å effektive fjerne skadedyr i Bodø. Våre teknikere følger alltid helse- og sikkerhetsforskrifter, som gjelder for skadedyrkontroll og fjerning av dyr.

Miljøvennlig skadedyrfirma i Bodø

Vi mener at vi har et ansvar overfor våre kunder, så vel som miljøet for å tilby den beste og mest miljøvennlige skadedyrbekjempelsen på markedet. Vi vil ta vare på miljøet, og vil ikke ofre sikkerhet eller service for å oppnå en rask profitt. Dette har ført til at vi har mange lojale kunder som foretrekker oss.

Serviceprosessen

Enten du har skadedyr i hus, leilighet eller driver en virksomhet, så har vi løsningen på ditt problem. Våre lokale teknikere har like stort fokus på forebyggende løsninger som selve bekjempelsen, og vi starter alltid med en omfattende inspeksjon av din eiendom første gang vi kommer til deg. Inspeksjonen danner grunnlag for neste steg i prosessen, der vi kommer med tips på sikring og vedlikehold som bør gjøres slik at du reduserer forekomst av skadedyr i fremtiden. Inspeksjonen avdekker også hvilket skadedyr du har og omfanget av problemet. Sammen med deg setter vi sammen den beste bekjempelsen som dekker ditt behov.

Anticimex har også utviklet digitale sensorer og feller som gjør det mulig å overvåke og ta liv av rotter og mus 24/7 uten bruk av gift, systemet heter Anticimex Smart. Produktene kommuniserer online med oss slik at vi alltid har kontroll på situasjonen hos deg, det gjør det også mulig å rykke ut hurtig om det skulle oppstått et problem.

Vanlige skadedyr i Bodø

I Bodø finner vi de samme skadedyrene som er ellers i landet, og blant de vanligste er; rotter, mus, møll, maur, veps, veggedyr og skjeggkre. Sistnevnte, skjeggkre, har de siste årene spredt seg i rekordfart i Bodø, det dukker stadig opp i flere og flere private boliger, virksomheter og offentlige bygg. Dette har ført til at vi har utviklet gode metoder og rutiner for bekjempelse av skjeggkre.

Test vår skadedyridentifiserer i dag om du har et insekt som du lurer på hva er.

Pris på skadedyrkontroll

Våre priser baserer seg på hvilket skadedyr du har, omfanget av problemet og ønsket bekjempelsesmetode. Ta kontakt i dag for å motta et uforpliktende tilbud.

Velg land