Skadedyrkontroll i Bergen

Skadedyr er ikke bare sjenerende, men de kan også føre til store helse- og materielle skader. Anticimex startet med skadedyrkontroll i Bergen i 1981, og har siden den tid alltid fokusert på at mennesker, dyr og miljøer skal være uberørte av våre metoder. Våre produkter og metoder tar hånd om skadedyrangrep i alle størrelser på en miljøvennlig måte.

Skadedyr Bergen

Bergen har alltid vært en internasjonal handels- og sjøfartsby, noe som har ført til at byen vokser hurtig, dette fører også til at mengden skadedyr er økende. Våre skadedyrteknikere er trent til å bruke miljøvennlige løsninger når de skal bli kvitt skadedyr. Enten du skal fjerne skadedyr i hus, leilighet eller om du har en virksomhet, så gjør vi alt vi kan for å levere den beste tjenesten for deg, din familie eller virksomhet.

Anticimex Bergen hjelper deg med å bli kvitt alt fra skjeggkre, sølvkre, veggedyr, møll, fugler og mye mer. Vi er også din lokale rotte og mus eksperter, ved hjelp av våre miljøvennlige feller Anticimex Smart får du en effektiv skadedyrkontroll som tar hånd om gnagere 24/7 helt giftfritt. Systemet leverer også online rapporter som gjør det mulig å analysere og agere hurtig.

Skadedyrbekjempelse Bergen – Vår serviceprosess

Vi starter med en omfattende inspeksjon av eiendommen, hvor vi avdekker omfang, tilholdssteder og gjøre en risikovurdering av miljøfaktorer. Etter inspeksjonen vil du bli informert om funn og vi gir deretter anbefalinger om beste tiltaket for å løse dine problemet, før vi starter med en eventuell behandling. Skadedyrbekjempelsen består av en kombinasjon av metoder og produkter som sikrer at du får det beste resultatet for din familie, ditt hjem og din livsstil. I noen tilfeller kan det være nødvendig med et oppfølgingsbesøk, slik at vi kan overvåke og måle fremdriften nøye. Vi ønsker å sikre at du får best mulig utfall, så eventuelle oppfølgingsbesøk som kreves vil bli diskutert med deg.

Du får tilsendt dokumentasjon som beskriver besøket og hvilken behandling som er utført, samt eventuelle anbefalinger på ytterligere tiltak som bør gjøre. Du vil også bli informert om hva du kan forvente å se de kommende dagene og ukene. Skadedyrkontroll pris varierer alltid ut fra omfang og type skadedyr.

Anticimex Bergen

Vi sørger for at alle våre skadedyrteknikere er profesjonelle, vennlige, har god kunnskap og høyt utdannede. De har kunnskap om hvordan de skal spore skadedyr, og hvordan de på best måte kan fjerne skadedyrene og stoppe dem fra å returnere tilbake til deg. Som det største skadedyrfirmaet i Bergen kalibrerer vi alle våre ansatte, slik at du som kunde får samme service uansett hvilken tekniker som kommer på besøk. Kontoret leverer også tjenester innen mattrygghet, brannvern og bygningsmiljø.

Velg land