Skadedyrkontroll i Sogn og fjordane

Vi tar i bruk det siste innen høyteknologisk skadedyrbekjempelse, og velger miljøvennlige strategier. Vi er vårt ansvar bevisst som en viktig aktør i nærmiljøet, og sørger alltid for å sikre våre kunders helse og trygghet. 

Det er kunden som står i sentrum hos Anticimex.

Skadedyrkontroller

En skadedyrkontroll trenger ikke å være en plagsom og skummel affære. Vi vil geleide dere gjennom prosessen og gjennomføre kontrollen, og eventuell skadedyrbekjempelse, på en så skånsom måte som overhodet mulig.

Det hele starter med at vi inspiserer boligen eller næringseiendommen. Vi bruker lokalkjente fagfolk til å se etter tegn på skadedyr, siden disse medarbeiderne vet hva slags klimatiske utfordringer som er gjeldende akkurat der du bor eller driver næringsvirksomhet. Det vi ofte finner ved slike skadedyrkontroller i Sogn og Fjordane er spor etter rotter og mus, eller tegn på skjeggkre.

Etter inspeksjonen vil vi sende deg en online rapport som beskriver eiendommens forfatning og hvilke utbedringer som er aktuelle for akkurat deg. Det er vanskelig å gi en eksakt pris på en skadedyrkontroll, men om du tar kontakt og forklarer dine behov og eiendommens størrelse vil vi kunne gi deg en prisantydning.

Nye systemer

Et av hovedaspektene som skiller oss fra andre skadedyrfirma er vår bruk av ny teknologi. Vårt Smart-system byr på en helt ny måte å bedrive skadedyrbekjempelse på. Dette systemet fungerer som et nettverk av intelligente «bokser» utstyrt med sensorer og giftfrie feller.

Vi vil plassere ut disse enhetene rundt om på lure steder i eiendommen din. Disse enhetene vil registrere aktiviteten som foregår rundt dem, samtidig som de kommuniserer med de andre enhetene. Samlet gir dette oss et nokså fullstendig bilde av hva som foregår på eiendommen din.

Vi vil analysere dataene som blir samlet inn og kan utforme strategier basert på denne informasjonen. Denne dataen kan også eksporteres ut i online rapporter om dette er ønskelig.

Bedriftsavtaler

Skadedyr kan bli et stort problem for både store og små bedrifter. Derfor kan vi med glede tilby bedriftseiere gode skadedyravtaler. En slik avtale sikrer dere jevnlige gjennomganger av eiendommen, og fungerer som en slags forsikring om noen problemer skulle dukke opp. Om det kommer skadedyr på eiendommen kan du være trygg på at du kan ta kontakt med Anticimex, så fjerner vi skadedyrene.

Vi kan også tilby egne avtaler og tiltak mot flyvende insekter og fugler. Disse avtalene kan inkludere bekjempelse av eksisterende skadedyr og strakstiltak om problemet allerede er oppstått.

Anticimex i Sogn og Fjordane kan tilby god, profesjonell og miljøvennlig skadedyrbekjempelse.

Velg land