Skadedyrkontroll i Førde

Vi blir kvitt dine skadedyr

Anticimex Førde sitt oppdrag er å skape trygt og sunt miljø for deg, din familie, naturen eller din virksomhet. Vi er stolte av vår kvalitet, vårt omdømme og våre lojale kunder. Vi yter alltid det lille ekstra for å holde kunden glad ved å tilby god skadedyrkontroll i Førde. Vi leverer tjenester både til deg som har skadedyr i hus, leilighet eller virksomhet.

Våre metoder kan ta hånd om alle skadedyr i Førde, og vi vet nøyaktig hvordan vi skal håndtere både store og små angrep. Så om du har problemer med skjeggkre, rotter, mus, veps, maur, møll, veggedyr eller kanskje ønsker å fjerne fugl, så er du i trygge hender om du velger Anticimex som skadedyrfirma i Førde.

Miljøvennlig skadedyrkontroll

Våre løsninger varierer fra dine individuelle behov og skadedyr, og som et miljøsertifisert selskap tilbyr vil alltid den mest miljøvennlige og effektive løsningen for å håndtere ditt problem. Du vil aldri bli belastet for tjenester eller produkter som du ikke trenger. Vi er et profesjonelt selskap som tilbyr pålitelige produkter og dedikert kundeservice, slik at du skal få den beste skadedyrbekjempelsen i Førde. Kundetilfredshet er svært viktig for oss, og vi streber etter å gjøre alle våre kunder fornøyde, så det er bare å si ifra om det er noe som ikke står til dine forventninger, så vil vi gjøre vårt beste for å gjøre deg glad.

Metodikk

Mange forbinder å fjerne skadedyr med å pøse på med gift for å drepe dem, men sånn jobber ikke vi. Når du velger Anticimex som samarbeidspartner får du besøk av en profesjonell lokal tekniker som har kunnskap om området. Vi starter alltid med en grundig inspeksjon for å kunne avdekke hvilket skadedyr du har, hvor stort omfanget er og tilholdssteder, dette vil være med på å kunne skreddersy en løsning for å dekke dine behov på best mulig måte. Inspeksjonen vil også avdekke om du har noen svakhet i konstruksjonen som bør tettes og sikres, dette er en jobb som Anticimex kan bistå med om ønskelig.

Giftfri skadedyrkontroll

Som miljøselskap har Anticimex fulgt myndighetenes krav om bruk av gift, dette har ført til at vi har utviklet egne digitale detektorer og feller for overvåkning og fangst av rotter og mus, kalt Anticimex Smart. Dette er produkter som gjør det mulig å ta hånd om gnagere uten gift, over og under bakken, innendørs og utendørs. Systemet rapporterer online til oss 24/7, noe som gjør det mulig å rykke ut hurtig om det skulle være tegn på aktivitet hos deg. Bra for miljøet, bra for deg.

Pris på skadedyrkontroll vil alltid variere, faktorer som; type skadedyr, omfang og ønsket løsning er variabler som vil påvirke hva det vil koste. Så om du trenger hjelp med skadedyr, så er det bare å ta kontakt for å få et uforpliktende tilbud på skadedyrkontroll i Førde. 

Velg land