Skadedyrkontroll i Askøy

Giftfri skadedyrkontroll

Anticimex er et landsdekkende selskap som tilbyr noen av de beste skadedyrtjenestene i bransjen. Et av de største problemene med skadedyrkontroll på Askøy og ellers i landet, er bruken av ineffektive metoder inne skadedyrbekjempe som er svært skadelige for miljøet. Gift har vært vanlig å bruke innen skadedyrkontroll, noe som har hatt stor påvirkning på miljøet i lang tid, men det er først i de senere år vi har sett hvilken påvirkning dette har hatt. Privatpersoner, virksomheter og useriøse skadedyrfirmaer har pøst på med gift for å bli kvitt problemet raskt, dette har resultert i en kortsiktig løsning som kommer til en pris.

Giftstoffene som er konstruert for å ta liv av skadedyr er også skadelig for mennesker, dyr og miljøet rundt om det blir brukt på feil måte eller i for store mengder, dette kan føre til en rekke helseproblemer ved feil eksponering.

Effektiv og miljøvennlig skadedyrkontroll

Anticimex ønsker å tilby kundene god service og trygge løsninger. Når vi utfører skadedyrbekjempelse på Askøy skal det foregå på en effektiv og miljøvennlig måte som imøtekommer kundens behov. Våre teknikere er utdannede til å håndtere alle skadedyr i Askøy på en profesjonell måte, enten du har problemer med rotter, mus, skjeggkre, maur, vil fjerne vepsebol eller ønsker fuglesikring, har vi løsningen for deg.

Metodikk

Anticimex Askøy har metoder, produkter og tjenester innen skadedyrkontroll som fokuserer på sikring og overvåkning, slik at vi kan jobbe forebyggende og giftfritt. For oss er det tre elementer vi jobber etter når du tegner skadedyravtale med oss, inspeksjon, sikring og overvåking. Når vi besøker deg for første gang starter vi alltid med en grundig inspeksjon av bygget, denne lokaliserer eventuelle skadedyr som du allerede har og avdekker omfanget. Vi kommer så med sikringstiltak på utsatte steder som skadedyr kan trenge inn. Ut i fra funnene får du tilbud på overvåkningssystem og feller som kan ta hånd om fremtidige skadedyr som prøver å etablere seg hos deg.

Innovativ og miljøvennlig bekjempelse

Anticimex har utviklet egne produkter som overvåker og fjerner skadedyr 24/7, systemet heter Anticimex Smart, og består av sensorer og feller som tar hånd om skadedyr uten bruk av gift. Ved bevegelse eller fangst vil systemet kommunisere online til oss, slik at vi kan rykke ut og bli kvitt problemet på en effektiv og miljøvennlig måte.

Lokale teknikere klare for å hjelpe deg

Som skadedyrfirma i Askøy er det viktig for å levere god service samtidig som vi tar vare på mennesker og miljøet. Våre teknikere er klare for å hjelpe deg med et hvert problem innen skadedyrkontroll. Ta kontakt i dag for uforpliktende tilbud om du ønsker pris på skadedyrkontroll fra Anticimex. 

Velg land