Skadedyrkontroll i Haugesund

Du har et skadedyrproblem, Anticimex har løsningen.

Uansett hvilket skadedyrproblem har, så har vi løsningen! Våre løsninger innen skadedyrkontroll i Haugesund blir alltid tilpasset ditt behov, enten det gjelder skadedyr i hus, leilighet eller hos en virksomhet, så sikrer vi et skadedyrfritt miljø.

Metodikk

Når du velger Anticimex som skadedyrfirma i Haugesund får du en profesjonell samarbeidspartner som hjelper deg å bli kvitt skadedyr på en effektiv og miljøvennlig måte. Vi starter alltid med en grundig inspeksjon der vi avdekker hvilket skadedyr det dreier seg om, tilholdssteder, samt svakheter i konstruksjonen som bør sikres for å unngå fremtidige problemer med skadedyr, etter finner vi den beste løsningen for deg før vi starter med bekjempelse av problemet. Anticimex tilbyr også forebyggende løsninger som inneholder feller og detektorer som tar hånd om skadedyr før problemet oppstår.

Miljøvennlig skadedyrkontroll

Anticimex Haugesund ønsker å beskytte miljøet. Vi sørger for et høyt engasjement rundt god miljøpraksis i hele vår virksomhet. Vi fokuserer på å bruke giftfrie metoder, og ser alltid etter den mest effektive og miljøvennlige måten å fjerne skadedyr på. Dette har ført til at vi har utviklet våre egne digitale feller og detektorer som fanger og overvåker gnagere 24/7 uten bruk av gift, systemet heter Anticimex Smart. Produktene rapporterer online til oss, slik at vi kan være i forkant av ethvert problem og rykke ut hurtig om du får besøk av rotter eller mus.

Lokale teknikere

Våre lokale skadedyrteknikere har alle gått gjennom en grundig teoretiskopplæring, feltopplæring og testing for å sikre at de har riktig kompetanse for å utføre jobben på korrekt måte når de fjerner skadedyr i Haugesund. Vi sender også ut en spørreundersøkelse etter hvert oppdrag, på den måten vet vi alltid om våre ansatte gjør en jobb som tilfredsstiller kundens behov. Alle våre skadedyrteknikere er sertifisert og klare til å hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Haugesund.

Uansett skadedyr, vi hjelper deg

Vi vet at skadedyr kan være en stor belastning for familier og arbeidsplasser, derfor tar vi alle problemer på alvor, uansett type skadedyr eller størrelse på angrepet. Om du har problemer med skjeggkre, rotter, mus, veps, maur eller veggedyr, så har vi løsningen for deg. Det er ikke alltid lett å vite hvilket skadedyr man har fått i hjemmet, vi har derfor utviklet en skadedyridentifiserer for å lett kunne finne ut hvilket skadedyr man har.

Motta tilbud i dag

Pris på skadedyrkontroll varierer ut i fra hvilket skadedyr man har, omfanget av angrepet og hvilken løsning man ønsker. Ta derfor kontakt i dag for å motta et uforpliktende tilbud på skadedyrbekjempelse hos deg.

Velg land