Skadedyrkontroll på Sørlandet

Ikke la insekter og skadedyr plage deg!

Har du sett noe pile over stuegulvet når du skrur på lyset om morgenen, kanskje det er skjeggkre? Har du våknet midt på natten av skrapelyder inne i veggen? Uansett hvilket skadedyr som har kommet til ditt hjem eller din bedrift, så kan du stole på at Anticimex sørlandet hjelper deg med å bli kvitt dem.

Vi har mange års erfaring med både bolig og kommersiell skadedyrbekjempelse på sørlandet, og Anticimex har løsningen på å fjerne skadedyr og holde dem borte. Vi tilbyr en effektive, profesjonelle og miljøvennlige tjenester med kunden i fokus.

Ikke bare er det et ubehagelig syn, skadedyrene kan faktisk være skadelige for familien og arbeidskolleger. Rotte og mus kan forurense maten, mens veggedyr og veps kan utgjøre en stor fysisk trussel dersom man er allergisk. Gnagere kan gjøre store skader på elektrisk – og bygningsmateriell. Det lønner seg derfor å ta kontakt med et kvalitetsbevisst skadedyrfirma på Sørlandet om du har problemer med skadedyr.

Kompetanse

Våre skadedyrteknikere er utdannede og sertifiserte til å ta hånd om alle skadedyr, de har også lokalkunnskap som gjør at de kjenner atferdsmønsteret til skadedyr på sørlandet. Om du har oppdaget skadedyr i hus, leilighet eller på arbeidsplassen, så vil vi skreddersy en løsning som vil dekke ditt behov.

Din samarbeidspartner innen skadedyrkontroll på sørlandet

Vi starter alltid med å gjennomføre en grundig inspeksjon av bygget. Inspeksjonen vil starte med å sjekke eiendommen innvendig og utvendig for å avdekke hvilket skadedyr du har, hvor stort omfanget er og hvor de gjemmer seg. Vi ser etter svakheter i bygget hvor skadedyrene kommer seg inn og ut, disse bør tettes og sikres for å redusere sjansen for fremtidige angrep, noe Anticimex kan bistå med om ønskelig. Ut i fra inspeksjonen vil vi skreddersy en løsning som vil dekke ditt behov på en effektiv og miljøvennlig måte.

Miljø

Anticimex har utviklet systemet Anticimex Smart, det består av digitale feller og sensorer som tar hånd om gnagere på en human måte. Sensorene overvåker eiendommen 24/7 og sender online rapport til oss ved bevegelse, dette gjør at vi kan rykke ut hurtig om det skulle oppstått et problem og ta hånd om skadedyret i god tid før det utvikler seg til et stort problem.

Pris på skadedyrkontroll vil variere ut i hva hvilken tjeneste du ønsker. Er det snakk om en Smartavtale som overvåker eiendommen din? Eller ønsker du å bli kvitt et vepsebol? Kanskje du driver et hotell som trenger veggedyravtale? Ta kontakt i dag for å motta et uforpliktende tilbud fra oss, vi hjelper deg med alle skadedyr.

Velg land