Skadedyrkontroll i Kristiansand

Privatperson og bedrift

Som spesialister innen skadedyrbekjempelse i Kristiansand har Anticimex sine skadedyrteknikere god erfaring med å betjene både bolig – og kommersielle kunder, samt møte den økende etterspørselen av skadedyrtjenester i området. Anticimex er stolte av å ha vokst seg til å bli Norges største skadedyrfirma, og mye av dette skyldes våre utdannede og erfarne teknikere som er spesialister på å dekke kundens behov gjennom god service og innovative løsninger.

Lokal tekniker

Når du velger oss som skadedyrfirma i Kristiansand får du besøk av en lokal tekniker som forstår utfordringene som kan dukke opp ved et skadedyrproblem, og de vet hvordan dette kan være med på å påvirke livskvaliteten til de som får et grusomt møte med skadedyr. Om du har fått besøk av skjeggkre, rotter, mus, maur , veps eller møll , så hjelper det ikke å ignorere problemet og vente på at de forsvinner. Anticimex er dedikert til å tilby så mye informasjon som mulig om skadedyr i Kristiansand, slik at du vet hva du står overfor og kan slappe av og vite at våre skadedyrteknikere har løsningen på ditt uheldig skadedyrproblem.

Helsefare

Anticimex er selskapet å ringe når du vil bli kvitt skadedyr. Ingen ønsker eller burde bo med skadedyr. Ingen kunde skal bli utsatt for skadedyr i hjemmet eller på bedriften. Skadedyr, store og små, er mer enn en plage, de er en helsefare, de ødelegger mat, klær, møbler og bygninger. Våre spesialister innen skadedyrkontroll i Kristiansand er der for å sikre at skadedyr forblir der de skal: Ut av hjemmet, ute av bedriften, ute av kontoret ... ut av håret ditt.

Vi har løsningen for deg

Å bli kvitt skadedyr er bare en del av hva Anticimex Kristiansand gjør. Hvis du ønsker å ta kontroll over skadedyr før de tar kontroll over livet ditt eller virksomheten din så har vi løsningen for deg. Hvorfor forlate helse og sikkerhet overfor familie, kunder eller ansatte opp til tilfeldighetene? Skadedyr angriper når du minst venter det, og ofte får de holde på lenge før de blir oppdaget. De fleste som har behandlet et skadedyrproblem tidligere vil fortelle deg at deres skadedyrangrep allerede var ute av kontroll da de først la merke til at noe var galt.

Vårt arbeid tar sikte på å forebygge og beskytte livsmiljøet for skadelige organismer. Dette målet kommer naturlig med et ønske om å ta vare på naturen og vårt ytre miljø i vårt daglige arbeid.

Metodikk

Anticimex har avtaler som forebygger og bekjemper alle slags problemer med skadedyr. For å ha en optimal skadedyrkontroll må man kombinere grundige inspeksjoner for å avdekke tegn på aktivitet og forhold som kan medføre risiko for inntrekk og etablering av skadedyr, sammen med sikring av bygget som hindrer at skadedyrene tar seg inn og deretter overvåke med detektorer og feller som gjør at vi kan agere effektivt på et mulig skadedyrproblem.


Miljøvennlig skadedyrkontroll

Vi har utviklet et system som holder øye på ting du ikke vil se, kalt Anticimex Smart. Med konstant overvåkning og umiddelbar reaksjon forhindrer den kostbare angrep av rotter og mus på en miljøvennlig måte. Legg til den tradisjonelle tjenesten som leveres av oss, og du vil få en løsning som gir det beste fra to verdener – automatisering og ekspertise.

Ønsker du at Anticimex skal bistå deg med fjerning av skadedyr? Pris på skadedyrkontroll varierer ut i fra hvilken løsning du ønsker, så ta kontakt i dag for å få et uforpliktende tilbud.

Velg land