Skadedyrkontroll i Grimstad

Miljøvennlig skadedyrkontroll

Anticimex i Grimstad består av profesjonelle fagfolk som er kjent med skadedyrproblemene i området. Vi er også et miljøvennlig alternativ til mange andre konvensjonelle skadedyrfirma i bransjen.

Før du tar kontakt med oss kan du gjerne ta i bruk skadedyridentifikatoren på nettsiden vår. Ved hjelp av denne kan du få en god pekepinn på hvilket skadedyr du må hanskes med. Likevel minner vi om at skadedyrbekjempelse i Grimstad ikke er et gjør-det-selv-prosjekt. Du bør la profesjonelle håndtere saken.

Høyteknologiske løsninger

Skadelige giftstoffer herjer med miljøet rundt oss og truer familiens helse. Vi vil ikke være en del av problemet. Vi er løsningen på miljøvennlig skadedyrbekjempelse.

Derfor bruker vi 100 % giftfrie feller og høyteknologiske løsninger. Vi kan utstyre problemområdet med sensorer, detektorer og feller. Disse Smart-enhetene vil «snakke» med sentralen vår og bidrar til at vi kan overvåke og analysere skadedyraktiviteten i huset eller bedriften din.

Dette gir oss muligheten til å utvikle en slagkraftig strategi for å håndtere skadedyrene, uten å pøse på med skadelige giftstoffer som mange tradisjonelle skadedyrfirmaer gjør i dag.

Vanlige skadedyr

Grimstad sliter med flere av de vanlige skadedyrene man finner i resten av landet. Vi får ofte henvendelser angående tjenester i sammenheng med rotter, mus, skjeggkre og biller.

Rotter finner man ikke bare i hele Norge, men i hele verden. Dette skadedyret trives nemlig overalt hvor man finner mennesker, og menneskers søppel. Rotter trives ofte i og rundt kjellere og kloakk.

Rotter kan bære på smittsomme sykdommer, så vi anbefaler på det sterkeste at du lar oss fjerne dette skadedyret på en trygg og effektiv måte. Det er også svært viktig å identifisere og stenge de hullene og hulrommene rottene bruker for å ta seg inn i bygningen.

Alt starter med en god inspeksjon

En skikkelig skadedyrkontroll i Grimstad starter alltid med en profesjonell inspeksjon. I løpet av denne prosessen vil vi grundig og effektivt undersøke huset, leiligheten eller bedriften din. Vi vil se etter skadedyr og eventuelt undersøke hva slags tiltak som kan implementeres.

Etter at lokale fagfolk har undersøkt området vil du få en online rapport som inneholder forslag til løsninger. Husk at prisen på en slik skadedyrkontroll er vanskelig å stadfeste på forhånd siden ethvert problem og område er unikt.

Gode avtaler

Vi er den perfekte samarbeidspartner om du ønsker å være føre var. Vi kan nemlig tilby skadedyravtaler som inkluderer forebyggende inspeksjoner, samt akutte tiltak.

Dette betyr at vi jevnlig vil besøke huset eller bedriften din og se etter hvordan vi kan forbedre skadedyrsikkerheten din. Vi står også alltid klare til å løse problemer om noe skulle oppstå.

Velg land