Skadedyrkontroll i Lillesand

Vi er her for deg

Vi er et profesjonelt og miljøbevisst skadedyrfirma som arbeider for både privatpersoner og bedrifter. Vår lokale avdeling i Lillesand er eksperter på akkurat de skadedyrproblemene som er gjeldende i lokalmiljøet.

Skadedyrkontroll i Lillesand er avgjørende for å sikre familiens og de ansattes helse. Samtidig kan skadedyrproblemer være en skikkelig ripe i lakken for bedrifter som er opptatt av å verne om varemerket sitt.

Avtaler og tiltak

Vi er et internasjonalt og profesjonelt skadedyrfirma som kan tilby kundene våre gode avtaler på skadedyrbekjempelse i Lillesand. Vi har egne skadedyravtaler for bedrifter. Dette går i all enkelhet ut på at vi utplasserer feller og sensorer hos dere for å overvåke aktivteten, samt kommer på inspeksjoner med jevne mellomrom. Under disse inspeksjonene vil vi undersøke hvilke forebyggende tiltak som er fornuftig å innføre, og samtidig sjekke om det er nødvendig med akutte tiltak.

Om du eller bedriften din har en mistanke om at dere har fått skadedyr i hus eller på bedriftens områder, kan dere bruke skadedyridentifikatoren vår. Denne vil gi dere en god indikasjon på hvilket skadedyr dere har problemer med.

Prisen på skadedyrkontroll er vanskelig å stadfeste på forhånd, siden alle tilfeller er unike.

Miljøansvar

Vi lever i en moderne og miljøbevisst verden, og det er ingen grunn til at skadedyrfirma ikke skal følge samme trend. Vi tilbyr derfor miljøvennlige tjenester til alle kundene våre. Du vil nødig ha huset ditt eller bedriften din pumpet full av giftstoffer og farlige kjemikalier.

Vi bruker et innovativt, effektivt og høyteknologisk Smart-system som tar i bruk giftfrie feller og sensorer for å holde skadedyrene i sjakk. Vi vil utruste bygningen med et solid forsvarsverk bestående av Smart-enheter. Sensorene vil fange opp skadedyrenes aktivitet og de giftfrie fellene vil fange og ta hånd om skadedyrene på en skånsom måte.

Dette systemet vil hurtig kommunisere med sentralen vår, og dataen som blir skapt i systemet utgjør også innholdet i online rapporter som du kan hente ut om det blir nødvendig.

Effektiv og miljøvennlig skadedyrkontroll

Vi ønsker å tilby deg god service og trygge løsninger. Når vi utfører skadedyrbekjempelse i Lillesand skal det foregå på en effektiv og miljøvennlig måte som imøtekommer dine behov. Våre teknikere er utdannede til å håndtere alle skadedyr på en profesjonell måte, enten du har problemer med rotter, mus, skjeggkre, maur, vil fjerne vepsebol eller ønsker fuglesikring, har vi løsningen for deg.

Velg land