Rygge

Skadedyrkontroll

Våre erfarne skadedyrteknikere hjelper deg å bekjempe og forebygge angrep fra musrotterkakerlakkermaurvepsveggedyrmøllsølvkreskjeggkre og andre skadedyr i og rundt Sandnessjøen med minst mulig bruk av gift. Hver skadedyrbekjempelse er tilpasset de spesifikke forhold og individuelle behov hos våre kunder for å sikre en langsiktig løsning og for å redusere risikoen for at skadedyrene kommer tilbake.

Vi har kombinert vår kunnskap om skadedyr med nyskapende teknologi for å skape et effektivt, forebyggende og unikt program kalt Anticimex Smart. Ved hjelp av digitale feller, sensorer og kameraer kontrolleres aktiviteten av rotter og mus 24 timer i døgnet uten bruk av gift.

Mattrygghet

Det er mange krav til deg som håndterer mat

Næringsmiddelforetak er ansvarlige dersom noe går galt og du må derfor hele tiden ligge ett skritt foran.

Du må ha gjennomførte rutiner som fører til Trygg Mat i din bedrift. Ved å jobbe med HACCP og egenkontrollprogram for din bedrift, minimeres risikoen for å forårsake matforgiftning.

Med Anticimex Mattrygghetsavtale får dere en erfaren partner som hjelper dere med de forandringene som må gjennomføres for å oppnå høy mattrygghet. Det inngår i tjenesten at vi hjelper dere med deres IK-mat system, følge opp hvordan det fungerer i det daglige arbeidet og motiverer personalet.

Vi tilbyr skreddersydd løsninger som hjelper deg med HACCP, IK-mat system, mattrygghetsavtale eller om du eksempelvis skal starte restaurant og er redd for surt fjes fra mattilsynet.

Bygningsmiljø

Ditt hjem skal være et hyggelig sted, et sted hvor du kan slappe av og føle deg trygg. Vi hjelper privatpersoner med alt innen skadedyrkontrollkrypgrunnsavfuktertips og råd til vedlikehold av bolig, samt en rekke andre tjenester.

Velg land