Vi tilbyr desinfeksjon av berøringspunkter for å hindre smittespredning

Vi omstiller bedriften vår for å hjelpe virksomheter med desinfeksjon av berøringspunkter


For å sikre arbeidsplassen til våre ansatte, samt ta del i samfunnsansvaret i disse krisetider har vi besluttet å omstille deler av bedriften for å bistå virksomheter med desinfeksjon av berøringspunkter for å redusere risikoen for smitte.

Anticimex har næringsmiddelkonsulenter i hele landet med kunnskap om kryssforurensninger og smitte, som vi ønsker å stille til disposisjon til denne oppgaven for å redusere smitterisikoen i samfunnet.

Vi kan bistå alle type virksomheter med desinfeksjon av berøringspunkter, enten det er snakk om et venterom, dagligvarebutikk, kontorlandskap, serveringssted, barnehage/ skole eller legekontor.

Hos dagligvarebutikker vil vi eksempelvis fokusere på rengjøring av handlevogner, betalingsterminaler, panteautomat og håndtak på kjøledisk, mens hos kontorer rettes fokuset mot dørhåndtak, heisknapp, håndløpere, kaffemaskin, lysbryter etc.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Klikk her...

Anticimex tar del i samfunnsansvaret

Anticimex har gjort alt de kan for å opprettholde driften under koronapandemien. Vi har omstilt oss for å sikre arbeidsplassen til våre ansatte, samt ta del i samfunnsansvaret for å redusere smitterisikoen. Pandemien har ført til at vi har lansert en rekke nye tjenester for å bistå våre kunder i kampen mot viruset.

Du kan lese om Anticimex sine Corona-tiltak her…

Noen av tjenestene vi har lansert under pandemien er:

Velg land