Desinfeksjon av kontor og lokaler

Å desinfisere kontor er en rask, effektiv og skånsom måte å blir kvitt virus og bakterier på. Anticimex har kunnskap om desinfisering, og vet hvilke midler og preparater som trengs for å ta hånd om koronaviruset. Vi bruker et desinfeksjonsmiddel som sprer seg ut i hele rommet og som aktiveres ved kontakt med overflater, dette gjør at vi kan bekjempe viruset på en svært effektiv måte.

Når bør man desinfisere mot coronavirus?

Alle virksomheter som har hatt en smittet eller muligens smittet person i lokalene sine bør gjøre tiltak for å forhindre spredningen av viruset. For å få en optimal prosess bør det gjennomføres en grundig vask, for så å desinfisere lokalene. Jo før man setter i gang med tiltakene, desto bedre er det for å forhindre spredning av viruset.

Les også: Reduser risikoen for smitte i din virksomhet

Desinfeksjonsmidlet som Anticimex bruker er effektivt og trygt

Virkestoffene er nøye satt sammen for å gi god effekt, samtidig som at det brytes naturlig ned i miljøet, noe som gjør det trygt for både mennesker og kjæledyr.

Metoden skjer ved hjelp av tåkesprøyting / fogging, hvor det produseres svært små væskedråper som inneholder bakterie- og virusdrepende virkestoffer som først sprer seg ut i lokalene før det fester seg til overflatene. Overflaten blir så fuktig, og det er i denne perioden av virkestoffene aktiveres og bekjemper viruset

Grundig vask for å forhindre smitte

Desinfeksjonen bør kombineres med en grundig vask for å oppnå maksimal effekt. Det bør i forkant av desinfiseringen vaskes over berøringspunkter i virksomheten, dette kan typisk være; toalett, servant, dørhåndtak, heisknapp, håndløpere, kaffemaskin, lysbrytere, avfallsrom etc. Dette er en jobb som Anticimex kan bistå med.


Du kan lese om Anticimex sine tips til renholdsrutiner for virksomheter her…

Når kan man benytte lokalet igjen?

Området er klart til å tas i bruk igjen kort tid etter desinfiseringen, middelet tørker svært fort noe som fører til liten driftsstans for din virksomhet.

Anticimex kan også bistå med rengjøring av berøringspunkter.

Vi desinfiserer alle næringer, blant annet: Borettslag, Sykehus, Legekontor, Venterom, Skole, Barnehage, Hotell, Kjøpesenter, Lager, Omsorgssenter, Boliger, Taxi, Kollektivtransport, Offentlige områder, samt mange andre.

Velg land