Veggedyrkontroll i Oslo

Spredning

Veggedyr ble nesten utryddet på 50-tallet, men på grunn økt reiseaktivitet blant oss mennesker har forekomsten av veggedyr økt kraftig over store deler av verden de siste tiårene. Anticimex har merket at skadedyret har blitt mer resistens mot insektmidlene, noe som har gjort det vanskeligere å fjerne veggedyr, dette har ført til at vi har utviklet nye metoder for å bli kvitt veggedyr.

Veggedyr spres oftest ved hjelp av bagasje når vi er ute og reiser, men de kan også dukke opp når vi kjøper brukte møbler eller ved hjelp av annet innbo. Man er mest utsatt for veggedyr når man befinner seg på steder med stor gjennomtrekk av mennesker, dette kan være hotell, utleieleiligheter som Airbnb, hytter eller campingplasser. Herfra blir de spredd videre til andre overnattingsplasser eller hjem. Når du først har fått veggedyr i hus, så kan de på egenhånd spre seg til flere rom eller andre leiligheter i samme bygg.

Veggedyrbekjempelse i Oslo

Å bekjempe veggedyr kan være krevende, og det finnes ingen hurtig løsning å bli kvitt skadedyret. De skjuler seg svært effektivt og kan overleve lenge uten mat. Dyrene finnes oftest ved senger eller andre steder mennesker holder seg i ro, som ved sofaen. Veggedyrene suger blod om natten, og tegn på veggedyr kan være at man opplever irriterende bitt/stikk, men noen vil nesten ikke få reaksjoner i det hele tatt, det kan derfor ta tid før veggedyrene oppdages. Anticimex Oslo har lang erfaring med bekjempelse av veggedyr, og våre metoder baserer seg enten på kulde- eller varmebehandling, samt søk med hund.

Veggedyr i Oslo

Som veggedyrfirma i Oslo, så kan vi bistå deg under hele prosessen når du skal bli kvitt veggedyr. Vi forsøker alltid å levere så miljøvennlige tjenester som mulig, samtidig som at det skal løse dine problemer på en hurtig og profesjonell måte. Vi har god erfaring med veggedyrkontroll i Oslo, både hos privatpersoner og bedrifter. Alle jobber er forskjellige og krever unike løsninger, derfor vil også pris på veggedyrkontroll være varierende, så ta kontakt i dag for å motta et uforpliktende tilbud. Vi har egne veggedyravtaler for hotell som du kan lese mer om her.

Har du fått veggedyr?

Har du funnet et dyr i senga som du lurer på hva er, da er det muligens veggedyr. Et voksent veggedyr er 4-5 mm langt, omtrent som et eplefrø, med bred oval kropp. Fargen er blek gul/brun til rødbrun etter at den har sugd blod, men et dyr som er tomt for mat kan bli nesten gjennomsiktig. Kroppens øvre overflate er dekket med korte gylne håret som gir veggedyret et stripete utseende. Vi har laget en sjekkliste for hotell som du kan se nærmere på her.

Mot veggedyr

På 30-tallet var nesten halvparten av alle leiligheter i Sverige angrepet av veggedyr, og nettopp dette var grunnen til at familieforetaket Anticimex startet opp i 1934. Navnet Anti Cimex betyr "Mot veggedyr", så bekjempelse av veggedyr ligger i Anticimex sitt DNA.

Velg land