Skadedyrkontroll i Tromsø

Velkommen til begynnelsen på slutten av skadedyr og insekter i ditt hjem eller bedrift. Våre teknikere er klare til å hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Tromsø.

Anticimex Tromsø har en sterk lokalkunnskap og et ønske om å tilby en enestående service til alle våre kunder. Våre tjenester er tilpasset til å fjerne skadedyr på en trygg måte for barn og kjæledyr, og vi prøver alltid å finne de beste metodene for å hjelpe våre kunder på en miljøvennlig måte. Vi tar hånd om skadedyr i hus, leilighet og hos bedrifter, så ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker å bli kvitt skadedyr eller insekter på en profesjonell og effektiv måte i dag.

Vi tar ikke bare hånd om skadedyr i Tromsø. Vi gjør livet enklere.

Anticimex vet at for de fleste huseiere er det ikke om man får skadedyr, men når man får skadedyr. Når skadedyrene kommer, gjør vi også det! Våre unike bolig- og kommersielle tjenester begynner med en grundig inspeksjon som gjennomføres av en sertifisert skadedyrspesialist. Inspeksjonen tar alltid utgangspunkt i å identifisere skadedyret, avdekke omfanget, samt kartlegge hvorfor de dukket opp hos deg slik at man eventuelt kan forebygge at dette skjer igjen. Etter inspeksjonen ønsker vi å finne den beste løsningen for å bekjempe ditt problem. Vi ønsker alltid å ha en god dialog med deg som kunde etter at vi har bekjempet ditt problem, for å avdekke om det har oppstått igjen eller om du ønsker vår bistand til noe annet.

Skadedyrkontroll i Tromsø. Anticimex tar hånd om det.

I Tromsø finner vi de fleste skadedyrene som er ellers i landet, og vi har sett en stor økning i antall skjeggkre oppdrag her den siste tiden. De mest vanlige henvendelsene vi får om skadedyr dreier seg stort sett om rotter, mus, veggedyr og veps, men vi har også erfaring med alle andre typer skadedyr. Test vår skadedyr-identifiserer om du trenger hjelp til å finne ut hvilket skadedyr du har fått.

Pris på skadedyrkontroll varierer ut i fra hvilket skadedyr du har og omfang, men ta gjerne kontakt for å få et prisestimat på bekjempelse i dag.

Vi ønsker å bevare miljøet

Vårt arbeid forebygger og beskytter miljøet for skadelige organismer. Derfor ønsker vi også å ta vare på naturen og omgivelsene i det daglige. Vi har jobbet iherdig med alternative løsninger i flere år og har klart å redusere volumet av giftstoffer. Vi er også stolte av at selskapet i 2017 har blitt miljøsertifisert etter standarden ISO 14001.

En viktig del av vår miljøsatsing er konseptet Anticimex Smart, digital skadedyrkontroll som tar hånd om gnagere uten bruk av gift 24/7. Systemet holder øye på ting du ikke vil se. Med konstant overvåkning og umiddelbar reaksjon forhindrer den kostbare angrep av rotter og mus hurtig på en miljøvennlig måte.

Som kunde hos Anticimex kan du ta et lettet sukk, for vi sørger for at ditt hjem er et trygt hjem.

Velg land