Skadedyrkontroll i Troms

Vi tar hånd om dine skadedyr

Anticimex står klare til å hjelpe deg med skadedyr i Troms. Vi bruker kun effektive og miljøvennlige fremgangsmåter. Vi vet at det å verne om familiens helse og sikkerhet er minst like viktig som å fjerne skadedyrene.

Skadedyr til besvær

Skadedyr kan være en stor mental belastning. Mange opplever at de ikke kan slappe skikkelig av i sitt eget hjem om de vet at det kravler skadedyr rundt omkring.

Skjeggkre og rotter er to av de største synderne vi finner i Troms. Skjeggkre liker seg veldig godt i norske boliger og på arbeidsplasser. De kan spise på eksempelvis papir, men lager ikke alvorlige skader på hjemme hos oss. På tross av dette, er de svært sjenerende og plagsomme. De er vanskelige å oppdage og dermed handler det ofte om store antall skjeggkre når man først får snuta på de. De er også vanskelige å bli kvitt siden mange konvensjonelle giftstoffer ikke fungerer på dem. Anticimex i Troms har gode metoder for å holde skjeggkre-bestanden så lav som overhodet mulig.

Rotter er et skadedyr som kan by på større strukturelle skader i boligen din. Dette skadedyret er notorisk for å gnage seg gjennom rør, ledninger og vegger. De lager seg ofte små hulrom hvor de samler opp mat. Vi har giftfrie alternativer for å fjerne rotter og mus. Vi anbefaler at du tar kontakt med et profesjonelt skadedyrfirma om du har problemer med rotter, dette er ikke et gjør-det-selv prosjekt.

Smart-system

Det nytter ikke å bare bruke masse kjemikalier når man driver med skadedyrbekjempelse i Troms i dag. Vi er vårt miljøansvar bevisst, og bruker dermed høyteknologiske og skånsomme systemer. Vårt Smart-system overvåker eiendommen din ved hjelp av sensorer og innovativ teknologi. Dette betyr at vi samler inn data, identifiserer problemområdene og overvåker skadedyraktiviteten. På bakgrunn av denne informasjonen kan vi innføre så effektive tiltak som mulig. Vi kan også gi deg online rapporter om det er ønskelig.

Ta kontakt med oss om du vil diskutere pris på skadedyrkontroll!

Gode avtaler

Våre tjenester inkluderer også gode avtaler for bedriftseiere. Om du inngår en skadedyravtale med Anticimex i Troms vil du få tilgang til jevnlige inspeksjoner fra vårt lokale team med profesjonelle fagfolk. De vil se etter tegn på skadedyraktivitet og vil gi dere tips om hvordan dere kan hindre at skadedyr tar seg inn på eiendommen. Om det oppstår problemer med skadedyr i avtaleperioden vil vi hurtig og skånsomt fjerne skadedyrene.

Vi kan også tilby fugle- og insektsikring av eiendommen. Flyvende insekter og fugler kan by på store problemer om de befester seg på forretningsområdet, spesielt om du driver et serveringssted. Vi bruker miljøvennlige og skånsomme teknikker for å forebygge mot og fjerne flyvende insekter og fugler.

Velg land