Skadedyrkontroll i Harstad

Slutt å plag deg over insekter og skadedyr!

Har du sett noe pile over stuegulvet i øyekroken, kanskje det er skjeggkre? Eller kanskje du har våknet midt på natten av skrapelyder inne i veggen? Uansett hvilket skadedyr som har kommet til ditt hjem eller din bedrift, så kan du stole på at Anticimex Harstad hjelper deg og blir kvitt skadedyret.

Med mange års erfaring med både bolig og kommersiell skadedyrbekjempelse i Harstad, har Anticimex løsningen på å fjerne skadedyr og holde dem borte. Vi tilbyr en effektive, profesjonelle og miljøvennlige tjenester med kunden i fokus.

Ikke bare er det et ubehagelig syn, skadedyrene kan faktisk skade deg, din familie, dine kjæledyr, hjemmet eller bedriften din. Noen insektarter, rotter og mus kan forurense maten din, mens veggedyr og veps kan utgjøre en stor fysisk trussel dersom man er allergisk. Gnagere kan gjøre store skader på elektrisk – og bygningsmateriell. Det lønner seg derfor å ta kontakt med et kvalitetsbevisst skadedyrfirma i Harstad om du har problemer med skadedyr.

Ekspertise

Våre teknikere er utdannede og sertifiserte til å ta hånd om alle skadedyr, de har også lokalkunnskap som gjør at de kjenner atferdsmønsteret til skadedyr i Harstad. Om du har oppdaget skadedyr i hus, leilighet eller på arbeidsplassen, så vil vi spesialtilpasse en løsning som vil dekke ditt behov.

Metode

Når du velger oss som samarbeidspartner innen skadedyrkontroll i Harstad, så vil vi alltid starte med å gjennomføre en grundig inspeksjon. Inspeksjonen vil starte med å sjekke eiendommen din innvendig og utvendig for å avdekke hvilket skadedyr du har, hvor stort omfanget er og hvor de gjemmer seg. Vi vil også se etter svakheter i bygget hvor skadedyrene kommer seg inn og ut, disse bør tettes og sikres for å redusere sjansen for fremtidige angrep, Anticimex kan bistå deg med sikring og tetting om ønskelig. Ut i fra inspeksjonen vil vi skreddersy en løsning som vil dekke ditt behov på en effektiv og miljøvennlig måte.

Miljø

Anticimex har også utviklet tjeneste Anticimex Smart, den består av digitale feller og sensorer som tar hånd om gnagere på en human måte, sensorene overvåker eiendommen din 24/7 og sender online rapport til oss ved bevegelse, dette gjør at vi kan rykke ut hurtig om det skulle oppstått et problem og ta hånd om skadedyret i god tid før det utvikler seg til en stor jobb.

Pris på skadedyrkontroll vil variere ut i hva hvilken tjeneste du ønsker. Er det snakk om en gnageravtale som overvåker eiendommen din? Eller ønsker du å bli kvitt et vepsebol? Kanskje hotellet ditt trenger en veggedyravtale? Ta kontakt i dag for å motta et uforpliktende tilbud fra oss, vi hjelper deg med alle skadedyr. 

Velg land