Skadedyrkontroll i Stavanger

Få kontroll på skadedyrene i dag

Tenk deg å våkne om morgenen og pusse tennene mens sølvkre piler over baderomsgulvet, høre summingen fra veps som har flyttet inn i vedboden mens du spiser frokost og se musene gnage hull i pappesker i garasjen når du kjører til jobben. Høres ut som et fantastisk liv, ikke sant? Dette er akkurat hva fraværet av skadedyrkontroll i Stavanger kan utvikle seg til, derfor anbefaler vi å fjerne skadedyr i tide!

Skadedyr Stavanger

Stavanger er Norges fjerde største kommune og er en by som vokser hurtig, noe som fører til at tilstedeværelsen av skadedyr også er økende. Byen har alle de vanligste skadedyrene som vi finner ellers i landet, og våre skadedyrteknikere er trent opp til å ta hånd om alle typer skadedyr. Noen av de vanligste skadedyrene vi møter daglig er rotter, mus, skjeggkre, veps, maur, klesmøll og veggedyr. Skadedyrkontroll pris varierer alltid ut i fra hvilket skadedyr det dreier seg om og størrelsen på angrepet.

Hvilket skadedyr er dette?

Om du har fått et skadedyr hjemme og lurer på hvilken art det er, så kan du prøve vår Skadedyridentifiserer i dag. Ved hjelp av denne kan du enkelt finne frem til rett skadedyr, samt lese tips og råd til hvordan du kan bli kvitt dem og unngå problemet i fremtiden.

Skadedyrbekjempelse Stavanger

Anticimex Stavanger tilpasser hver enkelt skadedyrbekjempelse etter kundens behov, og vi tar alltid sikte på å skaffe best mulig resultat for din familie og livsstil, enten det gjelder skadedyr i hus eller skadedyr i leilighet. Våre tjenester består av en kombinasjon av metoder og produkter som vil har minst mulig påvirkning på miljøet.

All rottebekjempelse i kommunens regi skjer uten bruk av gift ved hjelp av Anticimex Smart, giftfrie digitale feller som tar hånd om rotter og mus på en effektiv og miljøvennlig måte. Systemet rapporterer online til kommunen og Anticimex, slik at vi til enhver tid har mulighet til å analysere og agere hurtig.

Anticimex Stavanger

Når det gjelder angrep av noe slag, så er bekjempelse et must. Og det er stor forskjell på skadedyrfirma i Stavanger. Enten det er mindre eller større oppdrag, så er våre teknikere bare en samtale unna for å hjelpe deg med å bli kvitt en marsjerende hær av maur eller en mus som har holdt kjæledyret ditt oppe hele natten mens den prøver å gjøre huset ditt til sitt eget hjem!


Våre skadedyrteknikere har god kunnskap og utfører hvert oppdrag på en profesjonell måte. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og er opptatte av å finne løsninger for å møte eller overgå dem. Det er også viktig for oss å bygge langsiktig lojalitet, dette gjør vi ved å måle kundetilfredshet. Med utgangspunkt i tilbakemeldinger fra kunder gjennomfører vi kontinuerlige forbedringsprosesser. Vi skiller oss fra andre selskaper med vekt på sertifisering, opplæring og videreutdanning. Hos Anticimex ønsker vi å fremme bevissthet, utdanning og kontinuerlig opplæring på tvers av vår ansatte og avdelinger. En del av vårt oppdrag er å etablere en gruppe sertifiserte fagfolk for å betjene våre kunder med ærlighet, integritet og profesjonalitet.

Velg land