Skadedyrkontroll i Rogaland

Dedikerte skadedyrteknikere

Anticimex vet hvor viktig det er med profesjonell tilnærming når vi utfører skadedyrbekjempelse i Rogaland. Våre ansatte er nøye og forsiktige, så når vi besøker hjemmet eller virksomheten din sørger vi for at det er i samme stand når vi forlater deg som når vi kom, bare uten skadedyrene.

Våre teknikere arbeider effektivt for å sikre en god jobb, slik at du er fornøyd med resultatene. Hvis du ikke er fornøyd, så er heller ikke vi det. Når du velger oss som skadedyrfirma i Rogaland er målet å sikre at du har et skadedyrfritt hjem eller virksomhet, samt gjøre det på en miljøvennlig og sikker måte som IKKE påvirker de som oppholder seg der.

Metodikk

Vi forsøker alltid å overgå kundens forventninger og yter det lille ekstra. Når vi har fjernet skadedyrene ser vi på tiltak som sikrer at de ikke vender tilbake. Vårt mål er å finne problemområder som tiltrukket skadedyr i utgangspunktet. Etterpå gir vi deg informasjon, tips, råd og eventuelt tilbud for å sikre at ditt hjem eller bedrift er beskyttet mot trusselen fra skadedyr i Rogaland.

Måten Anticimex Rogaland jobber på er at vi alltid starter med en grundig inspeksjon, dette er for å identifisere hvilket skadedyr du har, omfanget av angrepet, hvor de holder til, samt tiltak som bør gjøres for å sikre bygget. Etter at dette er kartlagt skreddersyr vi en løsning for å bekjempe ditt problem på best mulig måte. Du vil også motta tilbud på en skadedyravtale for å overvåke bygget for fremtidig angrep.

Giftfri skadedyrkontroll

Når det kommer til skadedyr er det viktig å jobbe forebyggende, og myndighetene har satt restriksjoner på bruk av gift i forebyggende skadedyrarbeid. Anticimex vil være med på denne miljøsatsingen, så vi har derfor utviklet våre egne digitale feller og detektorer som kan fange og overvåke gnagere 24/7 uten bruk av gift.

Løsning heter Anticimex Smart, og den reduserer risikoen for at rotter og mus etablerer seg i og rundt bygninger. Om en gnager piler forbi en av overvåkningssensorene så vil vi få varsel, om en ganger går i fella så vil vi få varsel, dette gjør at vi kan håndtere problemet når det oppstår på en miljøvennlig måte, slik at du får trygge omgivelser.

Uansett skadedyr, vi har løsningen

Vi fjerner skadedyr i hus, leiligheter og hos virksomheter hver dag, og vi har god kunnskap om alle skadedyr som kan dukke opp hos deg. Om du sliter med skjeggkre, maur, veps, møll, veggedyr eller fugl, så har vi løsningen for deg, og våre tjenester vil få deg til å føle deg trygg igjen.

Vi er her for å hjelpe deg

Om du ønsker hjelp med skadedyrkontroll i Rogaland, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Pris på skadedyrkontroll er alltid varierende ut i fra type skadedyr, størrelse på angrepet og ønsket løsning, så ring oss i dag for å motta uforpliktende tilbud.

Velg land