Skadedyrkontroll i Mo i Rana

Lokale teknikere

Vi er et internasjonalt skadedyrfirma som har lokalkjente team rundt om i hele verden. Vi setter vår lit til lokalkjente fagfolk som vet hva slags utfordringer som finnes i lokalmiljøet.

På tross av dette følger hele Anticimex en felles rød tråd; vi er opptatt av å verne om miljøet rundt oss og vi tar i bruk gode langsiktige løsninger.

Sistnevnte betyr at vi ikke bare fokuserer på å løse det åpenbare skadedyrproblemet, men vi ser også på de underliggende årsakene til hvorfor problemet i det hele tatt oppstod. På den måten kan vi også innføre forebyggende tiltak slik at problemet ikke dukker opp igjen.

Skreddersydde tjenester

Vi er fullt klar over at alles skadedyrproblem er unikt. Noen har fått rotter i hus, mens andre kanskje sliter med skjeggkre. Derfor skreddersyr vi tjenestene våre til dine behov, uansett om dette gjelder en privatbolig eller en bedrift.

Sertifiserte ansatte

Med mange års erfaring innen skadedyrbransjen, føler vi oss trygge på å si at det er knapt et skadedyr som har sjanse mot oss.

Alle våre ansatte er sertifiserte og har lært av de beste i bransjen. De har nødvendig utstyr for å effektive fjerne skadedyr i Mo i Rana. Våre teknikere følger alltid helse- og sikkerhetsforskrifter, som gjelder for skadedyrkontroll og fjerning av dyr.

Innovative løsninger

Vi kan tilby et høyteknologisk Smart-system. Dette er bestående av enheter utstyrt med sensorer og giftfrie feller. Når disse er utplassert på strategiske punkter i virksomheten eller boligen vil vi ha god oversikt og kontroll over skadedyraktiviteten.

Disse enhetene vil kommunisere med hverandre og med sentralen vår. Denne dataen vil kunne brukes til å utforme en strategi for forebygging og bekjempelse av skadedyr. Samtidig vil vi kunne utforme online rapporter du kan fremvise til tredjeparter om det er nødvendig.

Gode inspeksjoner

Om du frykter at du har fått skadedyr i hus eller leilighet så kan du bruke skadedyridentifikatoren (https://www.anticimex.com/nb-no/skadedyrproblem/skadedyridentifisering/) på nettsiden vår. Denne kan potensielt gi deg svar på akkurat hvilket skadedyr som har tatt seg inn i hjemmet ditt.

På tross av at denne funksjonen fungerer godt, bør du ringe Anticimex i Mo i Rana og la profesjonelle fagfolk komme og gjennomføre en inspeksjon. Vårt lokale team vil da komme på en befaring; de vil se etter spor på skadedyraktivitet og vil se etter steder som skadedyr potensielt bruker for å ta seg inn i huset.

Etter at inspeksjonen er gjennomført vil du hurtig få en tilbakemelding på hva slags utbedringer vi anbefaler og hvordan vi vil fjerne skadedyrene. Det er vanskelig å stadfeste en pris på skadedyrkontroll på forhånd, alle tilfeller er unike og vi ønsker å skreddersy en effektiv løsning til hver enkelt situasjon.

Velg land