Skadedyrkontroll i Viken

Anticimex har alltid kunden i fokus

For oss er det viktig å levere tjenester som står til kundens forventninger, derfor går ærlighet, integritet og konstant arbeid med forbedringer i førersetet, dette resulterer i skadedyrkontroll av ytterste kvalitet. Anticimex har utviklet miljøvennlige løsninger for å skåne helsen og miljøet til våre kunder, disse løsningene har ført til at vi er først i bransjen til å droppe gift i våre skadedyravtaler for rotter og mus. Vi har kombinert vår kunnskap om skadedyr med nyskapende teknologi, dette har ført til et effektivt, forebyggende og unikt program kalt Anticimex Smart. Ved hjelp av digitale feller, sensorer og kameraer kontrolleres aktiviteten av rotter og mus 24/7.

Systemet fungerer som en innbruddsalarm mot gnagere som overvåker ditt hus eller din virksomhet døgnet rundt med detektorer som alarmerer og elektroniske feller som fanger. Dette gjør at våre teknikere kan rykke ut før problemet eskalerer og blir kostbart.

Løsning som dekker ditt behov

Vi tilpasser våre tjenester for å dekke ditt behov på best mulig måte. Om du har problemer med skjeggkre, rotte, mus, maur, veps, veggedyr, møl eller ønsker fuglesikring så vil vi alltid finne den mest effektive løsningen uten at metodene skal berøre mennesker, dyr og miljøer rundt.

Våre metoder

Når du kontakter Anticimex Viken, så vil du bli møtt av en samarbeidspartner med miljøvennlig skadedyrkontroll i fokus. Våre metoder består av 3 viktige elementer, inspeksjon, sikring og overvåkning, vårt fokus på disse elementene skiller oss fra andre tradisjonelle skadedyrfirmaer i Norge som bare utplassere åtestasjoner med gift og gjennomføre rutinekontroller noen få ganger i året.

Når vi utfører inspeksjon, så gjør vi det grundig, dette er for å kunne avdekke tegn på aktivitet og omfanget av et eventuelt angrepet hos deg, funnene våre vil lage grunnlag for avtalen vi tegner med deg. Inspeksjonen vil også avdekke om det er behov for sikringstiltak som reduserer sjansen for fremtidige inntrekk og etablering av skadedyr. Når dette er gjort tilbyr vi en forebyggende løsning som vil overvåke ditt bygg 24/7 med detektorer og feller som gjør at vi kan agere effektivt på et mulig skadedyrproblem i fremtiden.

Pris på skadedyrkontroll vil alltid variere, og det er flere variabler som vil danne grunnlagt for prisen, dette kan være alt fra hvilke skadedyr avtalen skal dekke, hvor stort er omfanget, gjelder det skadedyr i hus, leilighet eller hos en virksomhet og ønsket løsning fra kunde. Ta kontakt med oss i dag for å få et uforpliktende tilbud på skadedyrkontroll som dekker akkurat ditt behov.

Velg land